Den civiliserade människan.

Jag har aldrig tyckt om att åka buss. Det är trångt, varmt och allmänt jobbigt. Jag har stått ut sedan jag gick i årskurs 7. Men efter idag överväger jag faktiskt att börja cykla till skolan. Anledningen till att jag överväger att göra denna ansträngning är faktiskt riktigt äcklig. När jag satt på bussen på väg hem från skolan idag skriker helt plötsligt några tjejer till och flyger upp från sina säten. "Idioter" var det enda jag tänkte. Sedan ser jag något rinna på golvet i bussen. Jag sneglar över axeln och ser till min förskräckelse en alkis stå och kissa i bussen. Han slog sig sedan ner brevid sin kamrat och såg allmänt oberörd ut. Ni förstår kanske nu varför jag överväger att skippa bussen i framtiden.

Hur civiliserad är egentligen människan? Inte speciellt va?

Nej det var faktiskt allt jag hade på hjärtat för tillfället. Jag vet, mitt liv är otroligt händelserikt och spännande.



Caroline

Självdiciplin?

Sådärja. Då har den försvunnit. Vid det här laget lär den vara långt, långt härifrån. Förmodligen kommer den inte tillbaka på den här terminen. Jamen självklart talar jag om motivationen och självdiciplinen. Den höll i en vecka. Det är ju rent utav pinsamt.

I söndags tänkte jag börja om när det gäller att inte äta godis. Självklart är det första jag gör när jag öppnar ögonen på måndagsmorgonen att käka upp godisresterna från fredagens "myskväll". Dessutom bestod middagen av mat från Maestro. Än en gång fick jag tydliga tecken på att självdiciplinen hade kastat in handduken, packat resväskan..whatever..borta är den iaf.

Jag har en bok/film analys och en hälsodagbok att lämna in. Inte speciellt mycket kan man tycka. Men faktum är att båda uppgifterna skulle vart inlämnade i mitten av november. Nu skulle man kunna tro att jag väljer bort plugg och istället roar mig med en massa andra festliga aktiviteter. Men så är då inte fallet. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte vart jag gör av min tid. Det enda jag kan konstantera är att den läggs på allt annat än plugg,träning,umgås med vänner..så ja, vart fan tar den vägen!?

Och wips så var klockan fem. Jag slutade ett och det enda jag gjort idag är att äta mat! Bra Carolie, bra. Tänk om alla människor var som mig..förstå vad outvecklad vår värld skulle vara, haha!

Nej nu ropar duschen, man är ju inte fräschast i stan nu alltså. 

Caroline


 

...

Mitt och Mickes inget- godis/läsk- vad höll i en vecka, braa! Haha, vi är så fast i sötsaketräsket.

Gårdagen vill jag knappt tala om. Men jag gör det ändå, för det kommer inte kosta nån tid iaf. Faktum är att det enda vi gjorde igår var att klämma i oss massa american pizza och direkt efter en massa godis. Sen kände man sig lagom proppmätt och snart så låg vi båda och sov som stockar i soffan. Observera att allt detta skedde inom loppen av ungefär 45 minuter och vi sov för kvällen innan halv 12. Värdefull kväll, nej.

Med tanke på att vi somnade s tidigt igår var det inte speciellt konstigt att vi vaknade redan vid 10 idag, mycket skönt att inte sova bort hela lördagen som vanligt! Vi åkte ut till hans syster i Ärla. Där bjöds det på mat och semlor.Trevligt, trevligt! Sedan bar det av en snabbis till hans föräldrar för att tvättabilen och lite annat.

Resten av kvällen kommer jag förmodligen att tillbringa på den plats där jag sitter nu, det vill säga framför datorn. Har obegränsat med plugg, jag behöver ju knappast oroa mig för att inte ha något att göra den här helgen! Men är faktiskt rätt taggad på att plugga nu, får se hur länge det håller. Men eftersom att jag verkligen vill komma in på socionomutbildningen till hösten så känns det ju lite motiverande.

Nej nu ska jag laga i ordning lite mat.

So special..<3


Caroline


2007/2008

Kanske börjar bli dags att blogg igen, var ju inte igår menar jag. Så mycket har hänt sen sist jag skrev. Egypten var underbart skönt med mitt älskade hjärta, är så glad att vi åkte. Dessvärre var det inte lika skönt att komma hem och mötas av de värsta nyheterna man kan tänka sig. Jag vill inte förstå det. Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta vännen. 5/12- 2007.

2007 blev ett betydligt bättre år än 2006. Men jag har trots det en känsla av att 2008 kommer bli ännu bättre. I söndags var det ju faktiskt bara 5 månader kvar till studenten. Bara det får mig att dra på mungiporna. Och nyårslöftet låter som vanligt, som det har låtit de senaste 5 åren. Det vill säga: mer träning och mindre godis. Än så länge går det faktiskt fint. Faktum är att jag och Johanna har vart riktgit athletiska den här veckan. Vi har kört både på gymmet och spinning, alltid lika skönt efteråt. Ännu en sak som kommer få mitt 2008 att bli bättre än 2007 är att jag nu har slutat på McD, aldrig mer ångest för att behöva hoppa på cykeln till västerleden.

Nu har jag två lektioner kvar, religion och idrott. Efter idrotten ska jag ta mig till gymmet för att köra lite innan helgen. Senare ikväll ska jag till Micke och laga mat, kolla på film och mysa:) Resten av helgen blir bara lugn. Känner inget som helst sug att gå ut på krogen och göra av med en massa pengar, nej då stannar jag hellre hemma.

Nej nu börjar det bli dags att kila iväg till klassrummet.

Caroline