Between the lines of fear and blame

Så var det onsdag och halva skolveckan har passerat. Dagarna innan sommarlovet minskar allt mer, medan min frånvaro i skolan bara ökar..jag orkar verkligen inte, det är lika jobbigt varje morgon när klockan ringer..känns inte ens lättare när jag ser att solen skiner ute..varför är det såhär!?

Igår var jag inte i skolan..istället var jag och simmade med mamma i badhuset, efter det blev det en massa historiaplugg. Efter lunch gav vi oss ut på en riktig långpromenad, solen gassade i ryggen och det var riktigt svettigt alltså. Vi gick så långt att jag fick ont i fötterna..resten av dagen ägnades åt pluggning, belive it or not. Sedan var jag ute och sprang faktiskt. Måste verkligen skärpa mig nu, risken att jag ska falla ur brallorna finns liksom inte, så varför vara så hysteriskt onyttig?

Tatuering om en månad? Jaa sååklart!

Löning idag..jag har inte hunnit gå på stan på huur länge som helst..men på fredag ska det äntligen ske..en fika också kanske? Vad säger du fröken Hindersson=)?

Niclas var grymt duktig i helgen, om man ska tro de övriga familjemedlemmarna, jag tvivlar inte på att de talar sanning=) Synd att de förlorade finalen..men vadå, silver i A-slutspel..bra jobbat=)

image42



"Where did I go wrong, I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness,
And I would have stayed up with you all night.
Had I known how to save a life.."



Nej nu är det mp3 som åker på och historiaböckerna som tas fram...

Caroline

Before it all ends

Jag har nog aldrig vart så trött som jag är idag...(känns så just nu iaf). Sitter här med påsar under ögonen, lite halv dåligt humör och obehagliga kläder. Orka leva nu..nee.

Idag fyller världens bästa pappa 38 år..enligt hans egna beräkingar har han endast 27 år kvar till pension, haha ingenting typ=) Grattis! Så idag blir det till att fira honom, farmor och farfar dyker nog upp i kväll..men innan det måste jag plugga både historia och psykologi. Städa måste jag också hinna göra..skjut mig någon!

Jag känner inte igen mig själv just nu..jag har ingen ork till något, helst av alla skulle jag bara ligga på soffan hela dagarna..och det där hemska avståndet bara ökar..hur länge ska det här hålla?

Dom som försvann...

Dessutom skulle jag bara vilja strypa alla ettor här inne.

Mina inlägg blir bara muntrare och muntrare!

"I am every tear you cry,
I am someone else tonight
And this is what it feels like...
this is what it feels like."



Caroline

Runaway love

HEEEJ heelg! Veckorna bara rinner iväg och sommaren närmar sig med stormsteg. Nästa vecka kommer bli en ren djävulsvecka, men inget jag vill gå in på djupare nu..det får jag ta då.

Är precis hemkommen från donken, gick helt ok idag, var ju bara ett fyratimmarspass=) Värre blirde nog i morrn..

Dagen i skolan var helt okej, har vart uppåt hela dagen, mina kära klassisar också för den delen..sånna dagar tycker jag om, mer sånna tack=)

Känns som att jag missar så mycket tid med mina vänner nu..känns inte bra alls.

"Don't you keep on runnin away,
i know how you feel,
ive been there ,
i was runnin away too,
I will run away with you.."

Måste nämna att min käraste bror Nicke och hans basketlag inledde Byllis cup med en seger också=) Känns så synd att missa alla matcher, det är ju så kul att se när han spelar, han är ju så duktig! Men vad gör man när jobbet kallar? Jo man jobbar..hö-höö

Adios!

Caroline




Don't matter

På begäran från Johanna ska jag nu uppdatera min blogg lite..vilket jag iofs gjorde så sent som igår..menmen:P

Idag har jag vart hemma från skolan..rösten sviker fortfarande och jag är genomförkyld. Satt hela förmiddan med historian, vilket gav vissa framsteg..men segt gick det alltså!  I morrn blir det skola iaf, gäller att bara bita ihop nu och tänka på att lovet närmar sig med stormsteg..sen är det bara ett år kvar, sen lämnar jag den här stan och är borta ett väldans bra tag, 5 år för att vara exakt..om allt går som det ska vill säga=)

Nej snart måste jag ta mig från den här datorn..blir nog till att bryta mig loss från datastolen, med tanke på att jag har setat här sen jag vaknade i morse..en promenad hann jag iofs med innan.

Och en bal på slottet blev det inte för mig i år..dålig planering mamma och pappa, dålig planering!


"Det verkar så enkelt vännen ,
Ändå är det så obegripligt svårt.
Ja, det verkar så enkelt vännen,
Men ingenting i denna världen var
väl någonsin lätt att förstå.."

Caroline


Måndag, as usual...

Så var man back in business igen då, efter två veckors ledighet..mer eller midre. Ledig kanske var att ta i, har ju faktiskt vart sjuk, men slapp skolan iaf. Allt är väl helt okej nu, bara min röst som jag har tappat nånstans..fritösen på donken? haha mycket möjligt.

Helgen som passerade ägnades endast åt en massa jobb, faktum är att jag jobbade dubbla pass i lördags, hann inte mycket mer än hem efter det första passet, innan de ringde igen och frågade om jag kunde jobba stängning..eftersom att mitt stora problem här i livet är att jag inte kan säga nej, sa jag givetvis ja.  Så mellan 22 och 01 sålde jag burgare..en lördagkväll/natt. Innan jag gav mig iväg var tjejerna här och festfixade, det sved att behöva åka och jobba istället för att festa med dem..paniken växte under mitt arbetspass och till slut kunde jag inte stå emot längre. Efter jobbet fick min stackars pappa skjutsa ut mig till Nicklas i MälarB, som för övrigt fyllde 20, grattis! Dock kastade jag in handuken snabbt och var där bara nån timma. Söndagen var helt underbar....vädermässigt. något som inte var fullt lika underbart var att jag jobbade ett niotimmarspass den dagen..men donken bjöd väl på en hel del värme den med iaf...inte samma härliga värme kanske..men jag klagar inteden 25e vaa..;)

Idag ska jag cykla iväg till Lasses körskola efter skolan..det blev ju aldrig av sist. Efter det ska jag trampa hemåt och sedan ägna kvällen åt en promenad och lite plugg..lugnt och skönt!

Har inte tränat på länge nu, det känns tuungt..jag vill ju..

Nehepp plikten kallar, historia nästa lektion, skönt ämne iaf:)

Tack för mig!

Caroline

Du var full och jag var full i aprilsolen..





Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv
(jag tänker alltid på dig i april)





Bajsbosse sover över..

hos Tuttsemlan! Mohaha.

Haha fyfan vad illa allt är! Vi är inlåsta hos emelie! Lilla mardrömmen..fredagen den 13e, jag visste väl att det skulle brista nån gång under dagen..var ju så taggad på att köpa glarre på statoil och sedan glide till jockeoch softa..men neeedå. När jag äntligen gjort mig i ordning, efter mycket om och men, upptäcker blondinen att hon inte har några nycklar..BRAA EMELIE;)

Och sjäälvklart uteblir inte pinsamheterna, trots att man är inlåst, jäävligt inlåst...hur går det till? Man lyckas alltid, hur smart och diskret man än anser sig själv vara..men något ska man väl vara bra på! Kanske var det ändå bäst att de där nycklarna var på rymmen ändå, om vi lyckas skämma ut oss så otroligt när vi bara sitter hemma, hur faan skulle det fortsätta!? Det är ödet.

Glassen finns typ 500 meter bort..så nära,men ändå såå låångt bort.

Fast vadå..vi har bra ändå..på med Dum&Dummare och vi är glada igen=)

I morrn är det fest!

OVER AND OUUT..

Caroline


Unprofessional

Vaknade i morse av det var otroligt varmt i mitt rum. Tog telefonen direkt och ringde min kära sjukanmälnings-Åke, allas vår bästa vän Åke. Klev upp ur sängen och möttes av pappa som precis hade vart på ica och inhandlat nybakade baguetter..vi gjorde i ordning dem och cyklade sedan iväg till älskade sommarstugan där vi var heela dagen. Och måste ju säga att solen tog alltså, det var inte igår man var kräfta alltså..men nu så har jag äntligen lyckats..i år igen=) Krattade löv gjorde jag också, men gav upp efter 10 minuter då det inte var roligt längre, bara jobbigt.

Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar..hemmabaktpizza..alltid lika gott och alltid lika uppskattat=)

Efter maten blir det nog en promenad..lika bra att passa på nu..kvällen kunde ju ha slutat på ett ännu bättre sätt..men får ta det en annan gång va=)

EMELIE! sluta vara så fruuktansvärt upptagen! Men neeejdå, här sitter man helt själv en fredagkväll, men skit i det du..jag BRYR mig inte, jag klarar mig själv! HA! Mohaha.

Caroline

I ain't missing you at all

Hade planerat att vara hemma och vara lite "förkylningssjuk" igår..men needå, synden straffar sig själv..framåt eftermiddagen hade jag lyckats dra på mig 39 graders feber och mådde allmänt piss. Så idag blir det varken skola eller jobb för mig, dessutom missar jag internationella relationer, som visserligen är skönt, men ändå är det KATASTROOF..jag kommer inte få annat än ig i det ämnet.

I eftermiddag blir det utvecklingssamtal..spännande..

Snart helg igen=) Får se vad den har att bjuda på..men lugnt blir det nog..återhämtningshelger är mer än behövliga ibland!

Historiauppsatsen är KLAAR! Ljuuuvligt! Jag är så fruuktansvärt trött på drottning Kristina nu..hon följer efter mig överallt, kan inte ens få sova utan att hon invarderar mina drömmar? Är man sönderstressad eller? tror de vaa..


Nej nu ska jag ta tag och läsa min svenskabok..bäst att passa på nu när det är så lugnt här hemma..


"Everytime I think of you
I always catch my breath,
And I'm still standing here
And you're miles away
And I'm wondering why you left,
And there's a storm that's raging
Through my frozen heart tonight.."

Caroline


Do you really want to live forever?

Det är fan inte kul att gå runt och känna såhär, känslan är allt annat än omtyckt. Jag vet att jag är otroligt känslig och vänder allt emot mig själv, det har jag alltid gjort..men sån är jag, och det borde de veta vid det här laget..

Verkar inte bättre än att jag är sjuk idag heller..men kanske är lika bra, med tanke på allt som skulle göras i skolan idag..

Nu är det inte mer än 60 dagar eller något sån till sommarlov..längtan är stooor. Detta innebär ju också att det inte är mer än nio veckor innan jag och Johanna befinner oss på en strand låångt borta och bara njuter av livet, underbara tanke=) Dessutom befinner jag mig om mindre än 7 veckor uppe i bergen nånstans i Frankrike/Schweiz, ser jag också väldigt mycket fram emot!

  image41

"I'm falling down on you, where are you from?
What else can I do? You're so beautiful, how can I go on?
If I loose it all, would you go down on me?
And I don't even know, the things you want me to see.."


Caroline

Livrädd med stil

Måndag och sista dagen på lovet...alltid samma ångest dessa sista lovdagar. Kan väl inte påstå att lovet har vart sådär superroligt kanske. Jobb,jobb och jobb. Stressen är inte att leka med och jag har fortfarande en massa nytt att lära..pallade inte pressen i lördags och bröt ihop totalt i lördags natt. Men det är väl bara att härda ut antar jag..jag behöver pengarna.  En liten tröst är ju iaf att Johanna börjar där i morrn..känns bra=)

Idag blir det bara lugnt hemma, ledig och allt, tackar för det. Ska alldeles strax slå mig ner i soffan och kika på Desperate Housewives och senare i eftermiddag ska jag och Johanna ut och powerwalka. Ska satsa hårt nu, måste komma i form till sommaren, visst är det bra med underhudsfett, men just nu har jag nog lite för mycket av det goda, hö-höö. Nej helt seriöst så får det vara slut på mitt osunda liv nu, det börjar spåra alltså.

Muntert inlägg..nee inte direkt va..men jag är ju inte direkt uppåt så kanske förklarar det hela. Baah.

Nej nu ska jag förflytta mig över till fåtöljen och Tv:n istället.


Regina Spektor- Samson

Caroline

Glamorous

Förstår mig inte på mig själv..när jag äntligen är ledig och får sova hur länge jag vill, vaknar jag 8.30..suck.  Men solen sken och mamma var på väg ut på en morgonprommis, så jag hakade på. Och långt gick vi, traskade runt i hela årbyskogen tror jag.

Resten av dagen har bara varit lugn, har städat, övningskört och tränat. Efter träningen åkte jag iväg till ica ekängen med pappa och Jocke och inhandlade en massa godis, vi hade ju trots allt planerat in en filmkväll=) Faktum är att vi precis har kikat på offside..den är ju så jävla skön..resten av kvällen fortsätter att vara lugn. Tog Malins tid på donkan i morrn, så mellan 10.45 och 15.30 säljer jag burgare=)

"Fucking skates!"
"Here in Sweden we call this : nejkenbejd"
"No danger on the roof!"

image40

Nee hade väl inte så mycket vettigt att skriva nu kanske..

Frågan är då vart min familj håller hus?! Nu är det bara jag hemma, sen pappa som sitter och ser dum ut i fåtöljen såklart^^


När det blir varma sommardar, Kom ihåg mig då..


Caroline

"Ska vi ta en bööörgaare?"

Det var inte igår man var här inne och kladdade..men har ju faktiskt haft rätt mycket för mig, hujedamig.

Jag har ju gjort en riktig rivstart på donkan, jobbat varenda dag sen i fredags..men skönt att få komma in i det och lära sig allt iaf.

I måndags var jag och Johanna och lunchade på kina, huur gott som helst=) Våran söta granne vid bordet brevid får jag ju inte glömma heller, haha!

"Var inte köttet gott?"
"Jo men jag är helt proppmätt nu!"
"Jamendu, då tar jag den där till min hund som väntar i bilen"

I tisdags jobbade jag kort dag och hann köra lite på frille och sverre med Josefin..skönt! Senare på kvällen kom Jessica, och som vanligt ägnade vi den största delen av tiden till att äta..måste nog sluta umgås med henne snarast, annars kommer jag inom en snar framtid rulla fram..och det vore ju inte så kul. haha.  

Igår var det bio med tjejerna som gällde, Beck. Jag brukar inte vara så förtjust i dem, men den här var fan bra..så obehaglig. Tyvärr var det ju ett par störningsmoment i biosalongen. Det ena satt på min vänstra sida och denne, nämner inga namn, sprutade dricka över både sig själv och även mig..Det andra störningsobjektet satt på min högra sida och verkade ha stora problem med att äta godis tyst, varför BARA ta godis med papper på när man ska på bio;)? Haha muppar.


Och nu sitter man här..har nyss käkat frulle, en ordentlig sådan. Idag ska dagen ägnas åt att ta en promenad till Lasses bilskola, inskrivning, sedan vidare till min gammelmormor, även hon måste ju få påskägg. Senare idag måste jag också plugga och städa..kanske träna om jag hinner=)

Fest i helgen, ljuuuvligt!!

För guds skull!! Får ju inte glömma att gratulera Johanna som klarade teoriprovet i måndags..grattis=)!

Caroline