35

Nu börjar vi gå mot helg igen, tack och lov. Den här veckan har bara varit kaos. Jag har ingen motivation till någontíng och absolut ingen koncentrationsförmåga. Det är jobbigt, ja. Jag har inte heller sovit ordentligt på nästan två veckor nu, sluta inte den här ryggen värka snart vet jag inte vad jag tar mig till, jag hoppas på att gårdagens besök hos sjukgymnasten hjälper iaf.

Helgen blir lugn för min del, jobbar hela fredagkvällen och hela lördagen. Vita helger behövs de med, de är verkligen underskattade! Kanske är det just det jag behöver för att kunna göra mitt bästa i skolan..hmm, vi säger så.

I morse vaknade jag redan vid 8, hade dock ställt alarmet på 9..men pallrade mig upp ur sänge och började göra lite nytta istället..jag har aldrig, verkligen aldrig diskat så länge och så mycket i hela mitt liv! 1,5 timma senare var jag klar och mina fingrar var verkligen russin. Haha, det var det värt..dagens goda gärning liksom=)

Idag slutar jag redan 13, jag tackar för mitt underbara schema! Då ska jag åka hem och sätta på en film eller något liknande, kanske ta en promenad om ryggen känns okej..

Och vi har smidit finfina planer för avsultningskortet, haha!

Historia nuu!

Vad vore jag utan dina andetag?

Caroline

38

Det finns vissa människor som verkar ha kommit till världen med en enda uppgift, att få andra människor att må dåligt. Det var längesen jag kände så mycket hat som jag gör just nu, och jag vet att jag inte är ensam om det. Jag hoppas att du inser vad du har förlorat, inte en chans att du någonsin kommer få träffa en så fin och underbar människa igen. Det är du inte värd.

Det gör så ont i mig att se dig så ledsen, men du vet att jag alltid finns här för dig, vilken tid på dygnet som helst. Det är det vänner är till för. Älskar dig.


Äntligen är familjen hemma igen, har saknat dem så!


Wherever you go, whatever you do,
I will be right here waiting for you.
Whatever it takes, or how my heart breaks,
I will be right here waiting for you..


Perfektion.

Caroline


41

Första veckan börjar lida mot sitt slut! Det enda som återstår nu är en redovisning (redan!?) och lek med 1orna och 2orna här uppe i skogen..weeeij!

Jag välkomnar lönen som tar plats på mitt konto idag. För att fira det ska jag raka vägen ner på stan och handla, jag behöver kläder! Sen börjar dfet väl bli dags att städa upp lite hemma, på söndag morgon anländer min kära familj till Sverige igen, jag har saknat dem, och jag saknar dem fortfarande...vad har hänt med mig??

Jobb hela helgen! Kul.

Nej nu börjar det bli dags att få den här redovisningen ur världen, jag ska prata om Champions League..hmm.'

Do you see how much I need you right now?


 Over and out

Caroline

43

Terminens första onsdag är förbi..visste går det, men inte mycket mer!

Ikväll kommer blondinerna och gör mig sällskap, treevlans=)



Du är den vackraste jag mött,
inte påmålad och falsk som andra,
du har väckt upp det jag trott var dött.
Ja, du är den finaste jag mött.

Caroline

Please don't try so hard to say goodbye

Sista sommarlovet har passerat och sista året har nu startat...vet inte hur det känns riktgit..konstigt kanske..Det är ju så mycket som händer nu, och så mycket som ska hända i höst..teori,skola,träning,högskoleprov,jobb..hur ska tiden räcka? Och hur ska jag orka? Ett år, sen är jag borta härifrån.

Nu befinner sig hela familjen i Turkiet, de har det varmt och skönt, inte helt oväntat. Jag vill redan att de ska komma hem, trodde aldrig att jag skulle sakna dem efter 2 dagar..jag vill inte vara själv..och jag vill inte laga mat själv..KOM HEM NU!!

Käkade lunch med Johanna idag, äntligen får vi ses en massa igen, har saknat dig hjärtat!

Otroligt frustrerande att inte ha nån mobil nu..känner mig helt handikappad utan den..baah.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, blir fotbollsmatch med Jessica och Emelie ikväll. Det har blivit läskigt mycket fotbollstittande den här sommaren alltså..hujedamej!


"I don't mind spending everyday,
Out on your corner in the pouring rain.."

Bästaste..

Caroline

Göteborg ; Way Out West

                                                 

Vadå, lackar du te?

Team EC

Då var man back on track igen, till allas stora förvåning. Ja, jag och Emelie överlevde dagarna i Göteborg. Mot alla odds. Nu har jag så mycket att berätta att jag inte riktigt vet var jag ska börja. I torsdags morse bar det av till Göteborg iaf, kunde knappast ha börjat finare, bussen var smockfull och vi fick därför ta en taxi till örebro, tillsammans med Lina och Emma som vi träffade på busshållsplatsen. Vi klagade inte! Det måste ha vart första gången jag åkte taxi och taxametern stannade på 2000 kr. Efter nästan 6 timmars åkande var vi äntligen framme, Götet bjud på tropisk värme! Svettiga och allmänt äckliga tog vi vår enorma packning och slog oss ner på donken, där vi spenderade säkert över 2 timmar.

"Alltså, om det händer en olycka nu när vi är här i Göteborg, är det 112 man ringer här med?"

Resan till campingen blev svårare än vad vi hade trott, en kille på spårvagnen tyckte att vi såg allmänt vilsa ut när vi stod där med kartan i handen och erbjöd sig att hjälpa oss att hitta till campingen. Men yeeah right, han tog oss så jävla fel vi kunde komma. 3 km och över en timma senare befann vi oss på rätt camping. Heey, vart tog de glada, uppspelta tjejerna vägen!? höhö. Tältet placerade vi i en sluttning, på ett berg, på en springstig och i ett träd. Bra planerat!

"Hade det inte vart för den där Kulingen hade jag fan mått bra nu"

Fredagen bjöd på en heldag på Liseberg, jag trotsade mitt illamående och åkte alla attraktioner om och om igen. Så klart att man ställer upp för laget! Jag tackar de högre makterna för att vi hade våra läckra regnjackor med oss också, de kom väl till användning! När vi återvände till tältet hängde regndropparna i taket, bokstavligt talat. Men liak glada var vi för det.

Lördagen startade redan vid 8 med Citylimpan, varma koppen och nötmix. Sen var vi fit for fight. Vi åkte till slottskogen för att byta in våra festivalbiljetter till armband och sedan var det bara att sätta igång att grunda. Vid fyra var vi bra runda i fötterna och bestämde oss för att bege oss till slottskogen igen. Det tog sitt lilla tag och man var väl lagom bakis när man äntligen var där. Braa fylla..neee. Vi kikade på Säkert! , Regina Spektor och Timo räsinen (hur han nu stavas)..ingen av dem var nå¨got att hänga i julgran alltså..Men sen så. The Ark, Teddybears sthlm och KANYE WEST var bara så jävla grymma. Kan inte beskriva med ord hur bra KAnye var..Diamonds are forever, stronger och touch the sky slog alla rekord. Han var grym live helt enkelt.

"Alltså varför har vi orange band, när alla andra har lila!?"

I söndags bar det av hem igen. Vi var trötta men fortfarande glada. Emelie var som en ny människa efter det "lilla" psykbrytet som framkallades av en borttappad godispåse kvällen innan, så allt var bara bra på söndagen. Vi slog personligt rekord och käkade för 100 kr på donken och satte oss sedan och sov som stockar på vägen hem.

Benhinneinflamationer,grodor, blöta kläder, äckliga taxichaufförer,sniglar..det är så mycket som gjorde den här resan så fruktansvärt klockren. Tack för allt Emelie=)

HULTSFRED NÄSTA ÅR!!

Caroline

SEMESTER!

Det är helt sanslöst hur dagar och veckor bara springer förbi ( vilket jag har påpekat ungefär en gång om dagen i ett antal veckor nu) nu på senare tid. Just nu har jag inte mycket att klaga på, jag mår riktigt bra faktiskt. Den här veckan har vart otroligt skön med endast tre arbetspass. Det sista är i morgon och sen har jag semester i lite drygt en vecka, ljuvligt=) Min lediga tid har jag spenderat på stan, tunavallen, i sängen..sen får jag ju inte glömma mitt besök på Harrys i tisdags heller. Var ju tvungen att "festa av" Emma som sviker E-tuna för örebro snart. Grymt kul var det iaf, visst det kostade, men det vart det helt klart värt! Som vanligt slutade kvällen med fyllekäk och sedan, efter en givande(?) konversation med en spanjor, traskade vi hemåt till Emma och slocknade fort.

Hade planerat att kika på fotboll idag, men det skulle tydligen inte vara en rolig match, så blev kvar hemma..men var väl tur det kanske..måste verkligen städa i både min garderob i mitt rum. Var som händer annars i kväll är ännu ett stoort frågetecken.

Värt att nämnas är även att teoriprov är bokat, jag har anmält mig till en teorikurs och dessutom har jag bokat tid för tatuering..späännande!

På torsdag bär det av till Göteborg, läängtar så sjukt mycket=)

"Och som jag önskar att du var här nu,
Jag vill bara höra dina hjärtslag.."

caroline