Tack och godnatt.

Nu sitter de andra på Mulligan..de hade tydligen trevligt..tur det=) ååh jag vill också vara där med dem..

Men ja, läggdags för mig nu, om 7 timmar ringer klockan igen, jippie.

Godnatt /Caroline.

Bullfest, bullfest heela dan!

För idag är det fredag, jag slutar innan 12 och det är sista dagen innan lov, jag klagar inte! Dessutom är vädret helt underbart och jag fick G på matteprovet=)

Trevlig dag igår! Började med en lång sovmorgon, då jag tog mig tid att ta en redig powerwalk innan frullen. Sedan bar det iväg på cykeln till skolan, där jag bara hade psykologi innan lunch. Lunchen tillbringades på stan där jag bjussade födelsedagsbarnet på mat, vad gör man inte för sin lille vän=) Sedan var det teater för hela slanten, akvarium, den var faktiskt bra och lyckades frambringa ett antal skrattanfall som var svåra att få stopp på, mer sånt tack=) Efter skolan var det stan med Johanna och sedan var det kalas. Jag har nog aldrig gått från ett kalas och inte mått illa. Måste det alltid bjudas på så mycket gott, gräddigt och sött? Det är inte hälsosamt!

"Men vadå, hon kanske är snäll..."
" Va? vadå snäll? eeh..hon är ju fet!"

Nu har jag bara en lektion innan jag och Adam ska bege oss till brandstationen och hämta våra bilder som togs när vi var där sist, svettiga bilder från rullbandstestet..mm;) Sedan ska jag cykla hemåt och käka lite för att sedan lägga mig och ta en powernap. Klockan 16 är det jobb som gäller..missar middagen med alla tjejer ikväll..känns så surt.

Nej nu ska jag ta tag i geografin och göra det sista, för idag ska det in och sen slipper jag det! Ljuuuvligt=)!

Jag kan få dig när du vill...

Caroline

För det är ingen vanlig dag..

Nej det är Johannas födelsedag hurra,hurra,hurraa!

Grattis hjärtat mitt..18 år nu=) Tänkte ägna detta inlägg till en av mina bästa vänner, Johanna..bara för att hon är så otroligt bra.

Jag är så obeskrivligt glad att jag lade ner natur och bytte till sam, annars hade jag ju verkligen aldrig träffat dig, och då hade jag missat något. Kan inte tänka på ett liv utan dig nu, träffar dig varje dag och det känns så bra=) Känns så skönt att alltid veta att ha någon som ställer upp för en, för det gör du verkligen, snällare människa får man leta efter! Vi har så mycket att se fram emot nu..mallorca, jobba tillsammans hela sommaren, hela trean, balen,studenten, yeah, you name it=) Älskar dig tjejen!

                                 image39     

Är så ledsen över att jag inte kan vara med och fira dig i morgon..men kommer ju till dig snart och äter tårta iaf=)

World's greatest!

Caroline


Bara för...

                                                                    ...ATT JAG SÅG TUSSILAGO IDAAAG..!

                                                            image37

                                   Cyklade på en råtta gjorde jag med, men det har inte med saken att göra....eller?
                                                                   

Heeeej IG!

Halv 9 satte jag igång och räknade på mitt matteprov. Kvart i var jag klar. Får man ig?  Jaa det får man!  Hey, vad fan hände med mitt intelligenta naturhuvud? haha. Kan inte ha varit riktigt vid medvetande när jag skrev natur på min valblankett till gymnasiet..men fick ju iaf verka smart i en halv termin, så till lite nytta var det väl iaf, mohaha=)

När jag kom till skolan i morse stod klockorna på 7..För det första kan man fråga sig vad jag gjorde i skolan redan vid 8, och för det andra kan man fråga sig varför vakmästaren inte kunde ha tagit lite av sin otroligt dyrbara tid och ställt om klockorna så att man slapp inse att man verkligen missat en timma sådär på måndagmorgonen. Men vafan, solen skiner och det är bara en vecka kvar till lovet, så jag ska väl inte klaga. 

Tog min cykel och trampade iväg till Johanna igår kväll..kändes som att vi hade mycket att prata om..så trevligt så=) Får ju inte glömma bort den goda frukosten det bjöds på heller, coco-pops och fluffiga mackor med en massa goudaost..mmm;) 

Idag ska det jobbas! Jag är laddad till tusen...(?)


I've got this feelin' down deep in my soul that I just can't lose..

Caroline

  

Så nära får ingen gå..

Söndag då..men än är helgen inte helt slut=) Den här helgen har verkligen varit tokskön! I fredags var det lugnt med pizzabak och så klart pizzaätande, Let's dance, Hälp! och the holiday, efter det sov jag som en stock redan innan ett skulle jag tro.

På lördagen gick jag upp redan vid 10 för att promenera in till friskis och köra core med Emelie..det var jobbigt alltså..puuh. Tog en prommis hem också och måste erkänna att jag inte kunde stå emot frestelsen att svänga in på godislagret och shoppa loss, men jag kände mig faktiskt värd det, höhö. Tillbringade eftermiddagen på soffan med min godispåse och top model-maraton. Precis när jag började tröttna på både soffan och att vara hemma ringde Emelie och räddade mig, filmkväll hos Allertz var hennes plan, vilket jag tyckte lät väldigt bra. Tokfin lägenhet, sköna soffor och en bra film, vi hade det braa=)

"Tycker du om popcorn?"
"Jaaja för fan! Jag äter allt!"

Idag måste jag verkligen plugga en massa matte, prov väntar i morrn, första lektionen en måndagmorgon, hur faan går det ihop sig!? Hinner förhoppningsvis träffa Johanna en sväng också..hoppas det=)

Den här veckan blir slitig..prov och inlämningar i skolan, inte nog med det ska jag jobba direkt efter skolan mån,tis och fre..Blir inget friskis för mig den här veckan inte..tuuugnt.

Nej nu ska jag dra igång en film, har laddat upp med en massa honugsmelon och cola..ljuuvligt=)

"Det bor en sorg i dina ögon som jag inte når.
Det bor en sorg i ditt hjärta som är svår att förstå,
Hur kom den dit? Hur kom den dit?
Den är svart som svart granit.."

Caroline

Jag vet inte varför, men kanske är det därför..

Jag överlevde gårdagen på brandstationen, faktum är att jag hade otroligt kul=)! Körde igång hårt på morgonen med rullbandstestet, som alla måste klara för att få söka brandmanutbildningen. Med 25 kg utrustning var det bara att traska på i en himla lutning alltså, men vi klarade det alla tre (jag,Adam och Johanna). Fruktansvärt fina kort togs också;) Synd att jag inte fick dem igår..men de kommer väl snart.
På eftermiddan fick vi åka brandbil och bli räddade ur krockade bilar..tänk så manligt det är med brandmän..hö-höö. Nej jag hade det bra, blev väl som en sexårig liten pojke när jag var där, men vadå, hur ofta får man åka brandbil och ha branduniform på sig?

Nu ska jag alldeles strax ta och göra mig i ordning för att sen cykla iväg till skolan. Gick upp tidigt idag för att ta en promenad. Det var lite småkyligt men efter en varm dusch var blodcirkulationen igång igen=)

I morgon är det fredag, IGEN! Jag älskar att veckorna går så fort..men samtidigt är det fakitkst lite läskigt hur fort tiden verkligen går..man hinner inte med ibland. Helgen blir iaf lugn..kanske en filmkväll? Det var längesen nu..alla är ju så upptagna hela tiden.

Nej nu måste jag slita mig härifrån, men det är lättare sagt än gjort!

"Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig"

Caroline

Alltså inte för att vara taskig, men...

Så har ännu en helg passerat. Och jag är grymt sliten.

I fredags efter skolan satte jag mig på min cykel och trampade snabbt hmmåt, för att där börja omvandligen..back to the 80's! Fruktansvärt läcker (?) åkte jag sedan till Sara, för att där börja förfesta. Riktigt kul med en massa sköna tjejer=) Vi begav oss sedan, lite sådär lagom runda under fötterna, till själva festen i bk-lokalen..som enligt både mig och emelie inte var speciellt mycket att hänga i julgran. Redan innan 12 ringde vi min mor som fick agera taxi och skjutsa hem oss. Innan vi råslockande i min säng hann vi äta en himla massa, som vanligt.

Hela lördagförmiddagen var min högsta önskan att nån skulle dra ett skott i nacken på mig, för att slippa det förfärliga lidandet (baksmällan), men efter en redig kebab och lite godis på det var jag fit for fight igen. Efter mycket om och men lyckades jag och Emelie bränna en fet skiva och gav oss sedan ut till Mälarbaden och Granis med "familj". Humöret var läskigt på topp och allt och alla var festliga, eller rättare sagt, jag KÄNDE mig fruuktansvärt festlig. Varannan vatten hela kvällen och jag mådde oförskämt bra igår.

image34         image35        image36

"Lyssna inte på vad jag säger utan på vad jag menar.." 
Ja tänk så lätt allt hade vart om vissa människor gjorde det.. orkaa. 

Måste bara tillägga att mina vänner verkligen är de bästa..utan er vore jag inget, älskar er<3!  J.E.J.S.J

Caroline

Ljuuvligt

Underbara väder! Vaknade av att solen sken in i mitt rum idag, det var alldeles för varmt med mitt tjocka duntäcke, äntligen. Allt är så mycket lättare på våren, jag mår redan betydligt bättre nu, än vad jag gjorde för bara en vecka sen. Men ändå är det något som saknas..

I måndags var det exakt 3 månader kvar till sommarlovet och med tanke på att dessa tre månader innehåller över en veckas påsklov och en hel del andra lovdagar, tror jag att det kommer gå undan..inte mig emot=) Jag får ju intre glömma min Genevéresa heller..missar ju nästan en hel skolvecka när jag är där också..det ska bli så kul att få åka iväg med bara mammsen, jag ser verkligen fram emot det!

image30

Håkan Hellström- En midsommarnattsdröm

Efter skolan ska jag raka vägen till Mc Donalds..lite nervigt, men vadå, steka hamburgare och fritera pommes kan väl inte vara sååå svårt? På tal om hamburgare, en cheeseburgare skulle inte sitta fel alls just nu..jag är redan hungrig! Haha moff, jaa.

Det vankas 80-tal i helgen, huuur kul som helst!!!

Over and out!


döda dagar

Orkaaaa..nee.

Klockan är 7.30 och  jag har redan vart uppe en timma..det är fan inte nyttigt.
Såå frestande att bara skita i allt och gå och lägga mig igen..vore det inte för inlämningen av psykologin (som jag kämpat med hela helgen) så skulle jag redan befinna mig nån annanstan..i en djuup sömn..

matte,engelska,geografi,svenska,tyska..byta någon? Panik på den här dagen alltså.

Heejst.

Freitag

Äntligen fredag=) Ska väl inte klaga på skoldagen, den flöt på så fint så. Efter skolan bar det av till stan för att där ta en fika med nästintill alla tjejerna, händer inte allt för ofta tyvärr, så det var riktigt mysigt..Har ju alltid så kul med er, trots att ni är läskigt blonda hela bunten;)

När vi stod och hängde utanför HM kom en konstig typ fram till oss. Han frågade om vi kunde prata engelska och Sofie tyckte att det var så trevligt så med en ny, engelsktalande vän (som dessutom var från Pakistan) så hon var så trevlig och social så. Haha Soffan, mvg i engelska b?  Tror de vaaa!

"Öööh, we study at R-E-K-A-R-N-E-G-Y-M-N-A-S-I-U-M!"
Killen sen lite fundersam ut och är tyst ett tag. Helt plöstligt verkar det klarna i hans huvud.
" Åh gymnastic!"
"Eeeh, nooo..school!"

Jessica började bli rädd och drog sedan med oss därifrån.
"Vafaaan han är ju en given jäävla självmordsbombare. Titta på honom, snart smäller de fan!"

Nej nu ska jag ta mig ett bad, ikväll väntar bio med tjejerna, hur trevligt som helst=)

Caroline

When you were young

                                  image28

                                                "He doesn't look a thing like Jesus ,
                                                But he talks like a gentlemen,
                                                Like you imagined when you were young.."

Ge mig, gee miiig!

Känns ju nästan som att våren är på väg nu. Om inte annat så låter det ju så på meterologerna..och jag hoppas, jag hoppas verkligen att det stämmer. Jag vill bara gömma undan min stora, fluffiga jacka och inte se den på ett braa tag igen. Ge mig sommaaaar=)

image24

Core i kväll, underbart. Jag har verkligen hittat ett nytt favoritpass på friskis, core är gryyymt!

Det tyngsta den här veckan är nu avklarat. Ledig i morrn och sen är det ju bara fredag kvar liksom=) Helgen ska bli löjligt lugn, så skönt och såå behövligt. Bio med tjejerna på fredagkväll, Blood Diamond, har iofs sett den lite halvt sådär, men är så sugen på bio och filmen verkar mer än sevärd så=)

Och Johanna, nu är det bara tre månader och några dagar kvar..;) Längtar obeskrivligt mycket!

"One may think
we're alright,
But we need pills
to sleep at night.
We need lies
to make it through the day,
We're not ok.."

The Perishers- Pills

All I need

Åååh nästa onsdag smäller det! Då sätter Grey's Anatomy igång igen..Det är verkligen den bästa serien. Hur kommer det sig att jag sitter och bölar under vaarenda program, oavsett om det är sorgligt eller inte? Haha tänka sig att jag var så känslig.


Grey's anatomy


"If everything we've got is blowing away,
We've gotta rock and rock til our dying day.
I'm holding on to you holding on to me.
Maybe it's all we got but it's all I need,
You're all I need"

Friskis och aerobicpasset nästaaa!

Caroline

World's greatest

Det kändes så bra att få prata med dig idag. Jag älskar er så obeskrivligt. Även fast jag allt för ofta klagar på mina föräldrar och känner att jag verkligen är så förskräckligt trött på dem, är jag så glad att jag har dem. Jag vet ju innerst inne att de alltid vill mitt bästa, även om det är väldigt svårt att tänka så ibland. Tack för att ni är dem ni är, Jag älskar er<3

Måste ju bara nämna att jag fick jobb idag..haha Mc Donalds is the shit, hö-höö. ÄR ju mer eller mindre expert på det där med hamburgare så jag är ju som gjort för att sälja dem också;P

Nej nu måste jag få lite mat i magen, ska iväg till friskis och göra lite nytta sen.

Byee..

Don't look back in anger

Vart är alla när man behöver dem som mest?

Panikkänslorna finns där hela tiden, hur mycket är det menar att man ska orka?  Jag vill bara kunna prata med den person som alltid ska finnas till hand, som ska stötta en, no matter what. Om man själv inte kan förklara vad det är man mår dåligt över, vad som är problemet..är det då inget väsentligt, inget problem? Jag vill bara kunna säga att jag känner mig nere och få det stöd jag söker, utan att behöva komma med nån förklaring till varför jag känenr som jag gör. Jag vill inte känna mig löjlig eller dum när jag har de här känslorna, jag vill bara att du ska försöka förstå. Men idag fick jag verkligen bekräftat att du inte förstår, att jag måste hitta nån annan att vända mig till i sådana här situationer. Men jag vill ju inte det. Det är just dig jag vill ha stöd från. Martyr? Är det verkligen så du ser det? Jag vet att du kommer har glömt det i morgon, men det komer inte jag ha gjort, sånt som sårar glömmer man inte, inte i första taget. Speciellt inte då det kommer från personer man älskar mest, som alltid kommer stå en närmast. För jag älskar verkligen dig.

Ensamhet.

Jag orkar inte verka vara något som jag inte är längre, varför ska jag försöka verka glad när jag inte är det?

Allt jag ville säga
glömde jag i kväll
Allt jag ville vara behöll jag
alltid för mig själv...

Rik utan vänner?

Börjar inte förrän 12.10 idag..sådana överraskningar är myycket uppskattade, fortsätt så lärare!

Kunde dock inte sova allt för länge idag, måste nöta in alla geografifrågor som vi har förhör på i eftermiddag (och så sitter jag här och nöter dator istället?!) , varför..vaaarför gjorde jag inte dem igår!? Var iofs ganska flitig igår faktiskt, hittade allt jag ville på stan (och lite till), städade en massa och hjälpte min kära mor att handla. Sen hann jag lyckligtvis med core passet också..det är så grryymt bra=)

Hade ett mycket vettigt samtal med Herr Andersson igår kväll. Ska väl inte gå in allt för djupt på det, skulle bli mer eller mindre en hel uppsats. Men våra tankar for iaf iväg till ämnena pengar,kärlek,rättvisa..kan man kalla sig rik när man har alla pengar i världen, men inte har någon familj eller vänner? Hur kan man egentligen klaga över att tvingas gå i skolan, när man tänker på hur många som verkligen inte har den möjligheten, men har som allra högsta önskan att få lära sig nya saker? Slutsatsen av allt detta var att man verkligen ska uppskatta det man har, man ska visa uppskattning till sin vänner, sin familj..vad vore man utan dem? Förmodligen ingenting..Självklart kan man inte gå runt och tänka så här hela tiden, då skulle man bli galen..men nån gång då och då kanske vore nyttigt..

hjärta

Fina planer för Johannas 18-års dag..jag gillar dem, oh jah;)

/Caroline