Och du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland..

Konstigt att det kan kännas så fruktansvärt ensamt bara av att vara hemma en kväll..tror att tjejerna har det kul där bortga i huvudstaden nu, känns lite surt att inte kunna följa med pga arbete tidigt i morrn, men ändå kanske det var lika bra. Vem vet...

4 veckor kvar..jag behöver få lite rutin på dagarna igen. Mycket som jag måste dra igång med..träning,övningskörning, teoripluggning..sen vanlig pluggning såklart. Läsåret som kommer är ett grymt viktigt år, bara att bita ihop och kämpa, jag vet ju vad jag vill.

Hatar de fruktansvärda klumparna i magen som kommer och irriterar allt för ofta..

Du är min hjälte för du vågar vara rak,
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag
och hjälp mig jag behöver dig igen, igen, igen..


Nej det här duger inte, lika bra att lägga sig och få den här kvällen ur världen..heeej jag är Eskilstunas muntraste tjej ikväll!

Jag har lärt mig av mina misstag och nu insett att jag aldrig ska göra om dem..det här är värt att kämpa för.

Caroline

....

Helgen var grym. Men varför skulle den inte ha vart det när jag och Jessica var i farten? Och vi traskade låångt in i dimman vill jag lova. Hej och hå vad det var slirigt.

"Men titta då, de sitter ju bara och väntar på oss! Vi MÅSTE in!"

Haha självförtroendet på topp?

Idag blir det OC- maraton med Emelie..kan väl knappast bli bättre=) Är rätt sliten efter en helg med 18 timmar jobb och hårt festande, jag behöver den här lediga dagen. Hade för övrgt planerat att ligga på stranden idag och bli av med den här likbleka färgen jag nu fått, men nejdå, såklart att det blir världens skitväder när jag äntligen är ledig. Bara att lägga tillbaka bikinin i byrålådan igen. Suck.


"Vi är inte sånna som i slutet får varann.."

Caroline

Way Out West

Familjen är borta, Johanna jobbar,Emelie jobbar, Jessica jobbar, Josefin jobbar..jag däremot är LEDIG. Helt seriöst skulle jag hellre jobba än att ligga här som en annan padda helt själv en dag till. Jag kom på idag varför jag är schemalagd på så några dagar. Jag sa innan lovet att jag inte vill jobba mer än 25 timmar/veckan i sommar..men heeej vilket bra minne jag har. Och varför i hela friden ville jag jobba så lite!?

För övrigt har det inte hänt speciellt mycket på senaste tiden..lite jobb och lite festande, men det har vart bra=)

Just nu håller jag på att styra upp min och emelies gbg-resa. Ska tältet packas upp nu eller? Haha sååklaart att det ska! Jag har aldrig tältat nån annanstans än på tomten förut, så det här ska bli fruktansvärt intressant. Men vad gör man inte för Kanye West? Nej det här kommer bli grymt. Får vi lite fint väder på det hela så kan det väl knappast bli bättre sen.

Egentligen borde jag ju bara vara glad nu. Det är jag ju också..men samtidigt är det något hela tiden som gnager inom mig..jag måste sluta vara så osäker jämt..jag måste släppa den här rädslan för att bli sårad, annars fungerar det aldrig..

Sen att det alltid ska vara en massa jävla tjaffs. Prioriteras sist på min "lista"? Snälla, nu får det fan räcka. Är det konstigt att man inte vill vara hemma när det alltid är såhär? Och är det konstigt att jag ständigt berättar om hur mycket jag längtar tills nästa år när jag får lämna stan? Nej faktiskt inte.


"You Never Took The Time To Know Me,
You Never Took The Time To Understand.."



caroline


You got me all wrong

Okej, nu gör jag ett sista försök att lyckas få det här inlägget publicerat. datorn har nog aldrig vart så nära att åka ut genom fönstret som den var i söndags. hur förbannad blir man inte när man fått i hop ett långt inlägg och det bara försvinner? Men blir ruuuskigt förbannad.

Anyways, helgen som passerade blev riktigt bra=) Fredagen tillbringades framför tv:n med en fet godispåse hemma hos porrjossan. Vi somnade alldeles försent och när Emelie väckte mig vid 10-tiden var jag allt annat än pigg. Hon och Jocke hämtade upp mig för att sedan uträtta lite ärenden både på Tuna Park och i stan. Kvällens festligheter ägde rum ute i Sundbyholm hos filip, som fyllde år, riktigt kul=) Kvällen följdes sedan av en otroligt rolig bilfärd in till stan och en lyckad "raggarrunda". Kvällen slutade ganska otippat för oss alla, men det kunde väl nästan inte ha blivit bättre heller? höhö, räcker såå=)

På söndagen var jag allt annat än pigg, men jag kan ju kanppast klaga, jag menar, hade ju min vän Emelie hos mig och en hel säsong av Grey's anatomy..dessutom en himla massa godis..vi hade det bra!

Måste ju nämna att Emelie startade karriären som pommes frites friterare i måndags också, välkommen till klubben babe;)

Denna dag, sista dagen på min semester by the way, startade med att jag vaknade upp med en fruktansvärd träningsvärk, jag kände att jag levde kan jag lova..corepasset igår satte sina spår! Gjorde mig i ordning och cyklade ner på stan med Victor, det blev lunch på Kina, så trevligt så=) Var alldeles för längesen vi såg alltså, skärpning!

Funderar på att träna ikväll med..skulle vara skönt..frågan är bara om det funkar med den här träningsvärken?  Jag säger då det ,man har det inte lätt!

För övrigt saknar jag Johanna och Jessica nått så ootroligt, det får inte gå såhär länge utan att vi träffas!

"I heard your voice through a photograph,
I thought it up it brought up the past.
Once you know you can never go back,
I've got to take it on the otherside.."

Caroline

Orka.,

Okej, nu har jag skrivit två låga inlgg irad som har försvunnit. PAALLA!

Time of your life..

Det sägs att det är "mördarvärme" nere i Europa någonstans. Frågan är ju då om värmen med avsikt håller sig borta från Skandinavien, eller om den annars sakt men säkert är på väg hit? Jag kan nästan sätta hela min nästa lön på att det första påståendet stämmer). Bortsett från att vädret nu är som det är, känns det mesta rätt bra, tur att  jag har mina kära blondiner som förgyller dagarna=)

Shoppade upp lönen igår också, ÄNTLIGEN har jag min egna dator. Den är grym, min nya trogna vän. Resten av dagen igåpr tillbringades med Emelie, vi hann både laga mat och slinga hår, dessutom cruisade vi men våra utomordentligt snygga inlines också=)

Måste ju dessutom nämna att vi drog en sista minuten till självaste huvudstaden i måndags också. Vi blev avsläppta i Solna, hade iiingen aning om varken vart vi var eller hur vi skulle lyckas ta oss in till stan. Men vi traskade på och kom faktiskt fram till tunnelbanestationen till slut. Vi var grymma! hööh!

"Vi sätter oss vid fönstret så att vi ser ut, så att vi vet vart vi ska av"   Det är väl inte så jävla lätt att veta att tunnelbanan går i tunnlar? Haha heeej smarta människor!

Nej nu måste jag ta mig upp ur sängen alltså..ska med Emelie till McD, anställningsintervju på g, visste väl att hon också skulle falla för trycket nångång;)
image45


Peace out!

"Vi mot världen igen.."

Caroline