Du är ett ascoolt tidsfördriv, ja du är horan i mitt liv..

Såå var det jullov, finally=) Som jag har väntat. Som alltid infirades lovet på ett eller ett annat sätt. Förra året var det ett hejdundrandes party med borttappade mobiler, vurpor och sånt där som hör till. I år däremot satte vi den mogna(?) sidan till och hade filmkväll. Jag, Emelie och Jessie med en varsin chipspåse i handen och en rulle i full gång..mm. Kände mig ungefär som en överviktig valross när kvällen började närma sig sitt slut.

 Orka med skolan, neeeej. Skönt att du går i min klass iaf Johanna, tycker om dig hjärtat;)

CarJoh
Vad vore jag utan dina andetag?

Over and out/ C


I'm that star up in the sky..

Jahapp så var det söndag igen..kan väl kanske inte påstå att det var den mest underhållande helgen jag vart med om kanske..men fick ju i alla fall umgås med johanna och jessiee=) Kvällen igår började precis som allt för många kvällar börjar när vi ska iväg, dvs med ett stoort problem: vilka kläder som skulle väljas. Ibland är det väldigt bra att ha johanna, hon har nog bland stans största och mest välfyllda garderober..;)
Sedan bar det iväg till fläsket (roddan). George Miachel? Julgran på balkongen? Pizzakartonger i trapphuset? Att man aldrig slutar förundras av denne lille man=) Sen skulle alla promt iväg till en annan fest vid stålfors..och vi hakade helt enkelt på, vare sig de ville ha med oss eller inte. Hände inte allt för mycket där heller alltså..men träffade en del trevligt folk, vissa man inte sett på ett bra tag..sådant är alltid kul=) Men någon reedig ferre utan emlan blire aldrig,how comes;)?

Idag väntas mattepluggning, övningskörning och träning..byta liv med mig?...nåågon?

Jag och blondinerna i Alanya i sommar..mm, woonderful. Där ska det taamefan inte sparas på några krafter inte. FULLT ÖS MEDVETSLÖS! Mohaha. Alltid lika mogen. (Vifta med händerna fjooortis).

Jul om en vecka..baah, julmat,julklappar..gee mig, ge mig! "Jag drömmer om en juul hemmaa.." Det ylas för fulla halsar hemma. Eller okej, jag försöker i alla fall få fram en eller en annan vacker ton. 

Adios!

If I could be like that..

"Alla" andra har en blogg utom jag..och varför ska jag vara sämre än någon annan? Jag kunde helt enkelt inte stå emot trycket.

Är dock inte på världens bästa humör, så någon festligt premiär blogg blir det nog tyvärr inte. Dagen började trots allt inte allt för roligt, var på begravning. Stämningen känndes så fruktansvärt konstig..iofs med all rätt. Efter vistelsen på kapellet skulle vi i alla fall få fika, alltid en fin stämningshöjare..meen nehedå, helt plötsligt står det en FET smörgåstårta fullproppad med fisk och en massa annat snusk framför nyllet på mig. Nu var det tamefan inte roligt längre. Appropå smörgåstårta. Jag vet en familj som verkligen skulle behöva lära sig lite vett och ettiket..ingen mindre än familjen ariinger/smedbäck. Idag kändes det faktiskt som att vi låg i lä med Rudolf och co (sune). Haha det är inte i första taget jag ger mig iväg på restaurang med familjen alltså, väntade bara på att mamma skulle fråga efter en påse till smörgåstårtan som blev kvar idag.

" Men var för fan inte taskig mot en invalid!" Utbrast min mamma inte allt för tyst i matkön på ICA när jag klagat på att Niclas fladdrade omkring med sina kryckor så förskräckligt. Kassörskan hade lite svårt att dölja ryckningarna i mungiporna. Haha ingen är skämmigare än min kära mor.

Heartbreak hotel- vääärstastee..toksevärd alltså!

Nej nu ska jag ge mig ut på en promenad för att rensa tankarna lite..kan behövas.

Väntar på samtal i morrn Adde lilla;)

Adios!