Var du slirig idag eller??

                                   geneve

                                  Genéve 27/5- 31/5...ska ut med mammsen på äventyr, spännande( minst sagt) ;)

Smells like teen spirit

Helgen- vi hade det braa. Räcker så =)

Just nu väntar jag bara på att klockan ska ticka på lite..yoga med semlan ikväll, "frääsigt va;)" Haha. Ska bli såå skönt iaf=)

Vill bara att den här veckan ska vara över, panikmycket i skolan..suuck.

It's a heartache, nothing but a heartache..


Snöö

Precis hemkommen från Johanna, det blev en riktig softarkväll med film och en massa godis, myspys=)
"Han har liksom sett allt i mig!"  Haha du är klockren gumman!

Och så kom lönen idag, satt fint vaa. Tog första bästa buss ner till stan efter skolan..väska, t-shirt och en sjal inhandlades..=)

Studiedag i morrn..soova, jaa. Måste tyvärr plugga också..men det har jag ju hela helgen på mig att göra..(brukar låta så?)

Placebo- running up that hill

Music when the lights go out

Aah tisdagar (efter skolan vill säga) är ljuvliga. Först ett skönt aerobic pass, sedan Ugly Betty och Grey's anatomy..mm fiint=)

Vad vore livet utan musik? Jag skulle inte klara mig utan min underbara mp3, glömmer jag den när jag åker iväg äre tuungt alltså.

Kent
Mando Diao
The Killers
The Libertines
Lars W

Bäästaste=)

Jag vill ha lön nu! inte på torsdag, utan NU!

Hultsfred -07...jag vill dit!

Vill du följa med mig och titta på övervåningen..?

Nu är det bara en tidsfråga. När kommer det bli ett faktum? Ja den stora frågan är: När kommer den dag då jag vurpar och bryter benen..eller armarna kanske? Vad skulle jag ut och göra den här helgen egentligen, nedtrampad snö och livsfarliga klackar går helt enkelt inte ihop. De som skådar mina vurpor får sig ett gott skratt iaf..så jag kan nästan säga att jag bjuder på det, nästan.

I lördags började kvällen ute i Kjula. Visst det var trevligt, men stan lockade liite mer. Så stackars Robin hann inte mer än hem och vända innan han fick komma tillbaka och hämta oss. Han kan det där med att var en gentleman, bra val Emly;)

På nån konstig vänster (eller inte?) så blev det bara jag och jessica kvar väl nere på stan. Där minglades det runt på varenda kebabställe i stan, inte ofta man lyckas med det vaa, det gav ju framsteg också;) haha usch.

Kvällen fortlöpte med cornerbesök (ännu ett matsälle som inte kom undan oss) tillsammans med Granis, Broman och co=) "Efterferre" hemma hos Roddisch, najsnajs=)

Oh lord, your tension is making me ill..

Fångad av en stormvind..(fyndigt)

Jag vill ha sommar nuu! Det här håller inte alltså, orka vara på bra humör när man knappt kan gå utanför dörren utan att blåsa bort. Fixa håret när man ska nånstans? Njaee tror inte de vaa.

Snart blir min lilla jessie 18..3 februari..och den 2:a blir det en jädrans ferre;) hö-höö.

Äntligen är det helst bestämmt! 27 maj bär det av till Genéve med mammsen. Ska bli såå skönt att komma bort ett tag=)

Adiiios


Don't look back into the sun

Helgen dååråå..

I fredags var det ju som sagt firande av Josefin som gällde. Men innan vi begav oss up till blondinen i backen skulle jessie och emly trycka en varsin kebab, vilket de bokstavligt talat också gjorde. I'm impressed;) Min mobil fick också ta sig ett dopp i jessicas kebabtallrik. Mm den luktar vitsås..hö-höö, tack för det vaa.  Sedan bar de av till godisland. Mitt sluta-äta-godis-löfte..where did it go? Inkluderat den lilla incidenten med kundvagnen och kattspyan var det en mycket underhållande kväll=)
                           "Det är förbjudet att bajsa i duscharna".

Ferre med naturisarna hos Niklas i lördags. Treevlans=)

I söndags låg jag och sov från och till ändå fram till klockan 6 ungefär. Då bestämde jag mig för att göra något vettigt (?) av dagen/kvällen och begav mig till roddan, där var de One tree hill och Rockbjörnen som gällde=) 

                                          It's indie rock 'n' roll for me, It's all I need...

Bättre sent än aldrig..

Så sant som de är sagt. Ikväll ska äntligen firandet av min käraste josefin bli av.

      "Vaadåå, fyllde du den 28e november..jahaa.."

Det blir iaf en riktig myskväll, film, godis, dålig humor och allt sånt som hör till..mm=)

"Vad är det för en dag? Nej det är inte josefiins födelsedag, för den var för två månader sen, hurra, hurra, hurraaa..!"




The world kicked back a lot fuckin' harder now..



Nyår

Nyår                 152918-5

Smile like you mean it

Längsen jag skrev nu ..kanske för att det kanske inte hänt allt för mycket..

Vart faan tog lovet vägen?? Jobbade äckligt mycket..skönt nu när de är över, men förjävligt rent ut sagt när de väl var igång.

Julafton var helmysig, mat,familj, julklappar..mm=)
Nyårsafton var väl inte lika mysig, men jäävlar vad kul jag hade;) Förferre och middag hemma hos porrjossan, så treevligt så=)  Sedan fest i hällby, helt okej de med! Men kvällen satte verkligen igång på riktigt när jessica återvände från sin sväng på stan:  Bilfärden med jessicas mamma och en roddan som maxraggar, Kebabtorget där köttet var slut (!?!),  Citygrillen där kebabäcklet försökte sälja sin vän och så promenaden hem och en "biblokarie" som var läskigt pryd. Haha jessica, trots att vi missade en efterfest in heaven blev kvällens slut ganska perfekt iaf, riight?
 
Så nytt år, nya möjligheter..ÄNTLIGEN kanjag lämna 2006 bakom mig, som var så läskigt värdelöst från min sida. Men trots allt skit som var under året slutade det iaf bra, oturen ska väl vända nån gång liksom=)

Nej nu ska jag på yoga med Emly, vi måste ta och bli lite harmoniska..hö-höö. 

So long!