We forgot about us

Äntligen. Äntligen har de lämnat mig, mitt liv och framflrallt min lägenhet. Aldrig mer ska jag släppa in någon främmande människa som har med någon slags renovering att göra. Nej tack, nu får det vara bra som det är här hemma. Punkt slut.

I går vaknade jag upp på landet och till min stora lycka såg jag att solen hade vågat sig fram. Jag drog självklart på mig min bikini och kilade ut på tomten. Där ute väntade min solnarkoman till mamma, min negerbruna pappa och ett gäng färska frallor som pappa cyklat iväg och handlat dagen till ära. Efter nån timmas solning ringde jag och väckte min vän Emelie som befann sig i mälarbaden, på inte merän 15 minuter befann hon sig på brevid mig på min brygga. När klockan närmade sig tre var det bara att dra på sig jobbarkläderna och trampa iväg till mcd.
Arbetspasset flöt på fint och runt halv elva dök Emelie upp och klämde lite käk innan vi begav oss hem till mig=)

Idag tog vi en behövlig och välförtjänt sovmorgon. Med en ordentlig frulle i magen promenerade vi iväg till donken, jag glömde mina skor igår. Mamma säger att jag är disträ, jag kanske ska sluta säga emot när hon påstår det? Haha. Där bjöds vi iaf på en varsin redig glass och aldrig har det smakat så bra med glarre som det gjorde idag. Gratis är föör gott!

Resten av dagen har för min del tillbringats krypandes på golvet med en trasa i handen. Jag frågade mig måånga gånger under städantes gång hur faan det kan ha blivit så äckligt här hemma under dessa veckor, när fan slog bomben ner egentligen!? Men att kalla denna lägenhet för bombnedslag är att förmildra hur det verkligen såg ut innan jag tog fram skurhinken. Haha my my.

I morrn ska jag upp med tuppen, börjar 8.00 och jobbar ända till 17..men sen så, sen jävlar ska det festas!

    image44

Nej nu börjar det bli ensamt här hemma,nu kan mamma få pallra sig från jobbet tycker jag...

"I looked at your face,
I saw that all the love had died,
I saw that we had forgotten to take the time.."

Caroline


Soola och bada i...

MEDELHAVET!

Sådär ja, då var man hemma på rätt landsnummer, rätt riktnummer till och med. Var ett vääldans bra tag sen jag skrev faktiskt..studenten,skolavslutning och mallorcaresan..för engång skull har det faktiskt hänt endel festligt! Playa de palma- kunde inte ha blivit bättre! Det var gryyymt skönt där borta. Sol,bad,god mat,tyska partyprissar och finaste hotellet, We were in heaven;) Besöken på MegaPark blev billiga och aldrig förr har jag pratat så mycket engelska, inte tyska heller för den delen, haha, tror att det var ett stoort misstag av mig att inte välja mer engelska till trean, för den engelska jag kan nu kommer aldrig hålla alltså! 

"Ouh, you have a very red nose!"
"I don't like German grils, they are fat!"

För övrigt flagar jag som en gris nu och det MÅSTE bli bra väder nästa vecka, för då har jag nämligen semester och hade tänkt att bättra på brännan lite.

Jag har inte bott hemma på 6 veckor nu, tar inte de där jääävla bygggubbarna och sätter dit min toalett snarast och sedan tar sitt pick och pack och lämnar mitt hem för gott, kommer jag göra mig olycklig på dem. Har ju hemskt mycket kakel i hallen, så en kakelplatta eller två i huvudet skulle de fan behöva..baah jag orkar inteee.,

Nej nu måste jag städa i ordning lite, får ju finbesök snart, Jessica och Emelie dyker förhoppningsvis upp med deras blonda huvuden här vilken sekund som helst=)

Ciao!

Caroline

Big girls don't cry

Gud vad jag hatar säsongsavslutningar! Panik på en hel sommar utan Grey's Anatomy..det hade ju åtminstone inte behövt sluta så föörbannat spännande.

Sista riktiga skoldagen idag. Jag har bestämmt mig för att samhällsprovet får gå som det går, för jag orkar verkligen inte bry mig. Frågan är om jag ska ta mig till gymmet efter skolan..känns lite långt att cykla först till skolan från skogstorp, sen tillbaka till skogstorp igen för att vara här nån timma och sedan cykla ända till McD..för att vara där till 21.30 och sen cykla tillbaka till skogstorp igen..haha nee orka. Det är nog lika bra att jag stannar på stan..jobbigt att inte veta när skolan slutar bara..Jag vill inte jobba idag! Men det är ju faktiskt näst sista passet innan två veckors semester, så jag får helt enkelt stå ut=)

"Jag har hittat något vackert vännen, ser du vad jag ser?"

Caroline

Är du lycklig nu?

Fan det här är verkligen inte min kväll. För att den här kvällen skulle ha vart lyckad för min del skulle jag antingen ha vart 18 eller ha vart fotbollsintresserad, tyvärr stämmer inget av detta in på mig. Så för att göra denna nationaldag minnevärd tänkte jag plugga samhällskunskap och kolla på grey's, oh my vad denna onsdag sticker ut från alla övriga onsdagar..nooot.

För övrigt sitter jag i Skogstorp..inte en kotte hemma här..men rätt skönt iofs..jobbade på dagen, börjar trivas bättre nu, känns riktigt bra=)Lite jobbigt med värmen där inne bara..heej lökar! haha.

I morrn ska jag bara en snabbis till skolan för att prata lite betyg och fö att göra det där himla samhällsprovet som jag missade förra veckan..sen är verkligen allt för det här läsåret avklarat..huuur skönt som helst! I helgen väntas festande och firande av studenter..Och på tisdag ska jag fira mig själv och alla andra som
tvingas vara kvar i skolan ett år till, ute i Kvicksund..det ser jag fram emot=)

MALLORCA NÄSTA FREDAG...LJUUUVLIGT!!

nej men om jag ska leta fram de sista krafterna (som har gömt sig allt för väl nånstans) och plugga på provet nu..

Peace out.

Caroline

Perfection will never come

Sådär ja, då var man back in business igen..eller aa business och business..hade iaf två lektioner idag, geografi där jag,adam och johanna mest bättrade på brännan ute i gräset och sedan svenska där vi hade prov, som inte gick sådär överdrivet bra kanske..känns som att man redan gått på sommarlov..vilket inte är så bra eftersom att jag har ett till prov kvar att göra på torsdag..menmen.

I morrn ska det bli fint väder och jag ska cykla enda från skogstorp till roxnäs..enligt mina beräkningar ´är det nästan 2 mil..vilket kommer resultera i att jag kommer bli hungrig på vägen och därför måste ha matsäck med mig..haha sensetive picknick för en ensam kvinna! Förmodligen kommer vindarna härja med mig och dra till med världens motvind, allt för att jag ska f¨slita och kämpa.

Idag maxade jag gymmet..eller maxa kanske var att ta i, men lite trött blev jag allt efteråt. Kändes att det var ett bra tag sen juag tränade, om man bortser från min bergsbestigning i Genéve så var det faktiskt över en månad sen..KATASTROF..mitt beach 2007 projket misslyckades med andra ord, precis som projektet 2004,2005 och 2006. Det måste helt vara så att jag ska ha rollen som den strandade valen, jag är ju bra på det nu liksom..hööh.

"Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.."

Caroline