Väärstastee

Ledig idag- ljuvligt:)

Hade planerat att ta en redig sovmorgon idag, men sjäälvklart ska några morgonpigga idioter sätta stopp på dessa planer genom att mer eller mindre telefonterrorisera mig. Eller okej, det ringde iaf två ggr. Tillräckligt för att man ska vakna och inte kunna somna om igen.

Håller på att fixa i ordning mig lite smått för att sedan ta busen ner till stan och möta Johanna. Blev inget skoletande i måndags, så tänkte ta de idag istället=)

För övrigt bjuder dagen på städning, pluggning, matlagning och även träning i kväll. Det blir core eller medel/puls..jag äälskar att träna!

Nej, känner på mig att Johanna börjar blir klar nu..så är väl bäst att jag snabbar på lite nu.

Ciao!

"Ahh,där kom kvinnan inom mig fram"

Så var det avklarat. Årets premiärlöpning..och jag överlevde, mot alla odds=)

Beach 2007, det här ska fan vara mitt år, måste ta revansch från förra året (2006- valrossens år) hö-höö.

Sleep tight!

                                    valross


Måndagsångest

Varför känns det som att varenda dag är en måndag? Alltid samma panikångest när klockan ringer på morgonen. Alltid lika jobbigt att ta sig upp när man vet allt man måste avklara innan och sen under dagen. Det är med andra ord inte konstigt att man allt för ofta "råkar" på en redig måndagssjuka. För på något konstigt sätt känns det alltid lättare att pallra sig iväg på en tisdag..då är det ju inte riktigt en hel skolvecka tills nästa helg liksom..

I morse kände jag mig ungefär som Agda 85, när jag skulle resa mig från sängen.. den träningsvärken, jag säger bara: DEN träningsvärken..Kanske var det där ki box passet inte det bästa botemedlet på min redan hemska träningsvärk från lördagsen corepass:P?
Men det ska kännas att man gjort nytta!

Idag ska jag ner på stan och försöka inhandla ett par skor och nya träningskläder..även om det inte uppskattas av min redan instabila ekonomi..men det är ett måste=)

Nej nu ska jag socialisera lite med min lilla Johanna (för det gör jag ju ändå inte hela dagarna?) som för övrigt sitter här brevid mig och fantiserar om mat..hur kan du vara så smal;)!?

So looong

Little Ego goes wild

Jaha, så börjar lovet lida mot sitt slut..sorgligt men sant. Kan väl inte påstå att jag gjort allt för mycket vettigt den här veckan, men det har vart skönt=)

I tosdags var vi hos cissi och myste, skitkul att träffa dig gumman=) Vi var fyra flamsiga tjejer och så givetvis Jean-Pierre, som gästade oss kvällen till ära;)

"Och även om killarna redan fyllt tjugofem,
följer cissi gärna med dem hem.
Och i bastun gillar cissi att pöka,
ända tills hon börjar löka.."

Haha poetiska tjejer som fått ihop den där va;)

I morse var jag så otroligt hurtig. Gick upp redan vid 10, för att en timma senare sätta mig på bussen in till stan. Körde ett hårt core-pass på friskis, riktigt kul faktiskt=) Efter det gick jag och tog en tupplur i ett solarium på solcity.

Och nu sitter jag alltså här..ikväll måste vi verkligen styra upp något kul..nu börjar jag bli riktigt rastlös..baah, måste jessica jobba jääämt?? Och Emelie, hoppas att sessan gjorde succé idag..haha..du är väl för söt (och sådär lagom töntig;)

Saknar dig nu Johanna, lämna backarna och kom hem till mig nuu!

Over and out!

"Nej jag är inte full, MONGO!"

Helgen- härj med min alldeles egna porrjossan. Käk på Dannes bar (Där sandra var så sött kärleksfull mot Robert, MONGO!), förfest hos gillberg och sedan fest hos en gammal klassis i slagsta, på hemmaplan med andra ord. Även om vissa på festen inte verkade vara på det allra gladaste partyhumöret hade vi kul. Självklart bjöd kvällen på extra roliga kommentarer och handlingar, som vanligt;) Men ska väl inte gå in allt för djup på det.. Löshåret ska sitta i håret va? Inte stoppas ned i strumpbyxorna?

"Han har faan blivit het på senaste, visst Josefin?"
"Jafan, jag vet! Ta med honom till mysbelysningen i stadsparken!"

I måndags bestämde jag och Emelie oss för att finna vårat inre lugn, och det gör man väl inte på något bättre sätt än att bege sig ut till jessie;)? Men lugnt kanske det inte blev, den måndagen kunde ha blivit den sista i vårat liv, men Emelie handlade snabbt och vips låg vi nere i diket, allihopa;)  (bilder kommer)

"Det går en buss för två minuter sen!"
"Vadå går för två minuter sen!?"
"Jamen bussarna är alltid sena här ute."


happy hour

Fest ikväll? Jaa jag vill.

Tjejer, ni är bäst:)


15/6 - 22/6

MALLORCA- playa de palma- vill dit nuuuu!


mallorca    mallorca

Johanna, bra vi kommer ha det dåå;)

Luuugn nu

LOOOV! SÅ ljuvligt! Inget jobb, nästan inget plugg..ååh det här kom inte mer lägligt!

Har precis kikat på film med Nicke, han skippade skolan han med idag, känns som att hela familjen är lite halvkrasslig just nu..bara att hoppas på att det försviner snabbt.

I kväll ska jag först äta tacos med min familj, as usual=) Sen blir det film/moff/myskväll..as usual det med, finns ingen som gör det lika bra som mig,emelie och jessie..bara att hoppas på att Emelie inte bangar ikväll..Robin klarar sig, jag loovar;) Ikväll är inte vilken kväll som helst heller, ikväll kommer inte de där tankarna om att köpa "lagom" med godis finnas..nej ikväll ska kundkorgen (kundkorgARNA?) fyllas med baara en massa choklad, cashewnötter,popcorn och en maassa gott. Att vi kommer må förskräckligt sen är något vi får ta..sånt där är vi ju trots allt vana vid=)  

Tillbaka till mitt "kära" Assa i morrn igen, känns som att jag nästan börjar sakna det..var ju faktiskt ett par helger sen..hmm.

Imorrn ska det feestas! Mitt nya liv höll i två veckor för att vara exakt, men vafaan, som jag och jessica brukar säga, man lever bara en gång, och då ska man fan LEVA!

Nej nu ska ja klä mig varmt med vantar och hela köret och vandra iväg mot torshälla och möta min köra mor som slutar jobba nu, hon tyckte att jag behövde lite frisk luft..=)

Justin Timberlake- What goes around comes around


Those were the best days of my life..

Åh, hittade en skiva med en massa bilder från sommaren -05..baah vill tillbaka! Livet lekte..

                                                

     NOSTALGI!!

Obsessed

Idag- sjuuk.

Igår tog jag och jessie en paus i pluggandet och begav oss in till solcity, kändes som att vi var värda det efer allt jobbigt just nu. Röda och allmänt svettiga började vi promenera hemåt mot slagsta. Innan vi nådde min port gjorde vi ett stopp på Måsta Pizzeria. Jessica tyckte så synd om dem eftersom att de inte hade en enda kund, så hon gjorde en fin insats och köpte en dyr räksallad, haha så sööt.

Alla hjärtans dag blev ju inte så förskräcklig iaf, behövde ju inte sitta själv. Sen alla planer om en låång resa efter studenten fick mig på riktigt bra humör..för att inte tala om alla heta bilder vi lyckades snoka reda på på datorn;) Är man besatt? JA det är man!

I morse vaknade vi upp, den ena förkyldare och hesare än den andra..så det var bara att ringa till sjukanmälnings-Åke och dra en sjukanmälning helt enkelt. Käkade frulle, pluggade lite och sen hämtade min far upp mig och skjutsade mig till skolan, ville ha samhällsprovet överstökat. Och hur det gick tänker jag inte ens uttala mig om.

Nu ska jag bädda ner mig i min säng och sätta på en film, måste kurera mig till helgen då vi ska fira att lilla cissi gått och blivit 18..vilket hon blir idag förresten, grattis=)!

Ciao!

We don't need anything or anyone..

Igår fyllde min kära lillebror 15 bast, det tar sig va, en maassa dagar kvar till 18, haha jag tycker INTE synd om dig eftersom att jag genomlidit precis samma sak själv, gör det iofs fortfarande. Grattis Nicke=)

Hemskt mycket i skolan nu, panikkänslorna smyger sig på heela tiden.. historiainlämning idag, samhällsprov i morrn och tyskagrammatik prov på fredag..Har nästan fått känslan av att lärarna njuter av att se oss såhär stressade eftersom att de på den senaste tiden rent utav har terroriserat oss med nya, äckliga uppgifter varenda lektion.

"Men alltså du är inte fet, du är bara lite..eeh..större än..eeeh..oss andra..."

Alla hjärtans dag idag..weeij, känner mig mer älskad och uppskattad än någonsin..avskaffa alla hjärtans dag..? Haha. Hej jag heter Caroline och jag är INTE avundsjuk på alla som har ett gulligt förhållande som har hållt i flera år, nej. Vadå, det är väl inget fel på att sitta hemma i sängen och moffa geléhjärtan framför Tv:n alldeles själv?

Samhällskunskap nu..Noomi, here I come!

If I lay here,
If I just lay here,
Would you lie with me
And just forget the world
?


...

I en värld av idioter står han först i kön...

Jag är så trött på det..

Fetast vinner?

Hade en givande konversation med Simone igår, det lät ungefär såhär:

"Jag är så fet så att man kan använda mig som badmadrass"
"Ja och jag är så fet så att man kan använda min navel som pool"
"Jaha då är det där jag flyter då. Mig kan man studsa på om man inte når något"
"Om vi ska ut och tälta behöver ingen ta med sig någon luftmadrass, alla får plats att sova på mig."
"Vilket sammarbete, det är det vänner är till för, vänner i alla väder liksom."

Haha vissa använder sin kropp till att flasha med (skinkorna och solstrecken?) och andra använder den till nyttiga och kamratliga ändamål. Jag hör nog till den senare typen.

Vi kom iofs fram till vissa nackdelar med, betala extra på flyget? Skymma hela bioduken?..men fördelarna överväger nog iaf.

Over and out!

Today I'm sober, today I'm clean..

Helgen för min egen del ska vi väl inte ens tala om..det var slirigt, oj vad det var slirigt.

Men såå har "lantisen"  (bjud på det jessica;)) gått och blivit myndig, hoppas att du hade en jättebra helg iaf gumman=) Grattis igen!
 
Helt otippat bokades en resa till Mallorca i fredags, ska bli så grrymt skönt! Hakar på familjen Hindersson (bra dom har det!) den 15/6..tre dagar efter att skolan har slutat..och bara 15 dagar efter jag har kommit hem från min tripp till Genéve, så slutet av våren och början av sommarlovet blir perfa=)

If I fall,
will you be there to catch me if I fall?
When I fall,
Will you be there to catch me when I fall?

Långt nere på botten nu, det är tungt, ja.