4

Okej, nu börjar det faktiskt närma sig på riktigt. Och då pratar jag inte enbart om min födelsedag och kanelbullens dag, nej då pratar jag även om teoriprov, utgång och tatuering. Så på ett sätt vill jag att dagarna bara ska svischa förbi och att det ska bli torsdag, men ändå innebär ju det också att jag ska skriva teorin, vilket jag inte känner speciellt mycket för just nu...men som Adam brukar säga: Jag får ta det som det kommer=)

Helgen var lugn och skön. I fredags röck jag in och jobbade 3 timmar på McD, sen åkte jag till M och bara tog det lugnt. I lördags gick jag upp 05.00, kan garantera att hjärnversamheten inte var igång då, inte ens lite. Men jag pinade mig igenom de 6 timmar jag skulle jobba och resten av dagen tillbringade jag låångt borta i drömmarnas värld. Kvällen spenderades hos Emelie, riktigt mysigt=) Kvällen avslutades som många andra kvällar, det vill säga på söder.


Nu måste jag verkligen ta tag i filosofipluggandet, har muntligt prov i morrn och har inte ens öppnat boken. Bra Caroline.


 

Oh can't you see it baby, You've got me going crazy..


Caroline


9



                                        Jag ska stjäla en skatt, den som döljer sig vid regnbågens slut,
                                                                              Den är min, den är du
.





Vill ha dig här nu..

10

Är det inte så att man pluggar, så borde man göra det. Är det så att någon frågar vad man gör så är svaret: jag pluggar. Frågar någon istället vad man ska göra sen så svarar man: Jag ska plugga. Det är dagens sanning och det är också en studerandes vardag. Tragiskt men sant. I veckorna finns ingen tid över till något annat, nästintill inte iaf. Fakta som är trist är att man när man väl är ledig på helgen ska jobba. Vad är det här? Kan inte det här året bara passera så att man äntligen kan få tid till annat? För just det, jag har bestämmt mig för att inte söka högskola direkt iaf..jag skulle aldrig klara av det, jag har ju inte ens motivation till att kämpa mig igenom det här ynka året som är kvar.

Helgen var hur bra som helst=) I fredags somnade jag redan innan elva, vilket var mycket skönt. I lörags väntade middag, mys och film hemma hos M, kunde knappast ha blivit bättre! I söndags lämnade vi inte sängen förrän halv två. Pallrade mig hemåt för att käka bakismat (var moraliskt stöd åt emelie) och sedan ta en prommis till ICA maxi. Övningskörde och skjutsade hem Emelie, sen bar det av till Söder igen=)

Idag startade jag dagen med en körlektion, där jag också fick veta att jag måste tygla mitt humör..hmm. Sedan hade jag två lektioner i skolan. Resten av dagen har ägnats åt teoriplugg (snart dags för provet) sen en promenad på det. Nu väntar jag bara på att duschen ska bli ledig så att jag sen får gå och sova.

You don't know how lovely you are ..


Caroline


14

Okej, nu är jag inte bara stammis på blogg.se och msnnörd. Nej nu är jag fast i det där facebook-träsket också.Jag har verkligen ingen karaktär...jag faller direkt för grupptrycket. Illa!

I morgon ska vi ha det fruktade historiaprovet. Om jag ska vara ärlig så har jag noll koll på allt vad detska handla om och känner mig inte speciellt övertaggad till att gå till skolan i morrn. Men jag vet ju att det kommer vara fruktansvärt jobbigt (ännu jobbigare än vad det redan är) att plugga på det där provet senare, när alla andra redan har det överstökat.

Hade körlektion idag. Känner att mitt humör kommer brista på riktigt snart, och då skulle jag, om jag var Lasse, ge mig av jävligt snabbt. Han går mig på nerverna. Kommer jag någonsin få det där körkortet? Jävligt dyrt kommer det att bli iaf.

It isn't too hard to see, we're in heaven..

<3

Caroline

15

Idag är det onsdag den 19 september. Och det är inte vilken onsdag som helst. Nej idag drar mitt älskade Grey's anatomy igång igen, som jag har väntat! Visserligen har jag sett den här säsongen igen, men det är klart värt att se den igen!

I morse ställde jag klockan på 06.30 och gick direkt ut på en långpromenad innan frukosten. Det ska vara bra har jag hört så det är något jag ska satsa på..samma sak i morrn! Annars har dagen vart rätt seg, slutade inte förrän 16 idag, så skoldagen var lång. Vi har börjat prata om att hyra flak till studenten nu..ujuj vad det pirrar i magen..jag vill bara ha hela det här läsåret överstökat nu. Resten av dagen har ägnats åt att försöka att pränta in lte av historian i mitt lilla, tröga huvud, sen blev det lite övningskörning. Och nu är det som sagt Grey's som gäller.

Helgen komer bli såå bra=)

Caroline

16

Oj vad tiden går fort när man har roligt. Eller ja, helgen bjöd väl på en hel del tårar och irritation..men bortsett från det så var den helt okej. I fredags var jag uppe hos Josefin och bara tog det jättelugnt, men det blev en tidig hemgång. 04.30 ringde klockan på lördag morgon och 30 minuter senare satt jag på cykeln på väg till mcd. Kvällen bestod sedan av en massa 18-års firande, först middag hos Emelie sen fest hos Sara och Mange ute i Kvicksund. Räknar man bort vissa smågrejer så var det en trevlig kväll=)

Söndagen startade med en lång och skön sovmorgon. Hoppade sen på bussen för att ta en lunch med tjejerna på Billy Boys, jag var dock inte speciellt sugen på kebab då jag tryckt en rejäl kebabtallrik innan jag åkte hem och sov på lrödagen, så jag nöjde mig med en glass på donken. Resten av dagen bjöd på en massa mys=) 

"Vi avslutar det där senare..."  Hööhö;) 

Idag ska jag plugga, plugga och plugga. Sen måste jag träna också.

Ingenting

Caroline

 

20

Idag är det ingen vanlig dag, nej det är tre underbara människors födelsedaaag!

Ja, idag fyller faktiskt tre personer som betyder otroligt mycket för mig.

Den första och den äldsta utav dem är min älskade farmor som fyller 66 år. Snällare farmor får man leta efter, grattis=)!

Det andra födelsedagsbarnet är Johanna, en utav de skönaste människorna i stan. Vi har mycket att se fram emot nu alltså..en höst på krogen, bal och såklart STUDENTEN=) Hoppas du får en riktigt bra födelsedag gumman!

Sist men inte minst är min älskade Emelie. Världens bästa vän har gått och blivit stor. Tänk när vi firade din 10, eller kanske 11 års dag, inte trodde vi väl att vi 8 år senare skulle fira din 18-års dag tillsammans. Men det känns bra för jag vet att vi i framtiden kommer fira varenda födelsedag tillsammans. Älskar dig så min Semla=) GRATTIS!

Igår och i tisdags var jag hemma, har åkt på en redig förkylning. Så i tisdags gjorde jag inte mycket mer än att sova, det var verkligen behövligt alltså. Igår vaknade jag och kände mig lite halvhängig så jag stannade hemma då med. Piggnade till och tog en promenad in till stan och drog en solning och köpte ett par jeans. Efter det gick jag till söder för att städa..vad gör man inte för dig hjärtat=) Blev sen upphämtad av mamma som behövde smakråd gällande tapeter ute på coop. Efter det åkte vi hemåt. Slapp sova själv i natt, vilket kändes mycket bra.

Tänk att en persons närhet kan göra så att man mår så bra. 

Idag startade dagen men en tidig körlektion som flöt på bra. Sen bar det av till skolan där man bland annat fick äta en utomordentligt god kladdkaka som Sanna vart så gullig och bakat åt Johanna..det gjorde du bra va=) Nu ska jag strax åka hemåt för att käka lunch sen ska vi ner på stan och uträtta lite ärenden. 

Heartbeats

Caroline   

..


If I could be like that..

Ja, tänk om jag ändå vore något/någon som jag inte är, skulle du vara nöjd då? Förmodligen.

23

När klockan ringde i morse trodde jag att det var ett skämt. "Aldrig att det redan har gått 8 timmar sen jag ställde klockan" tänkte jag och stängde av den. I 20 minuter fick jag njuta av skön sömn innan jag flög upp ur sängen med ett ryck. Jag fick lägga på ett rejält kol för att hinna med bussen, idag var en sån dag då man inte kommer försent bara. Första tyskalektionen för terminen och allt, det skulle inte se bra ut att dra en för lång sovmorgon just idag.

Efter tyskan följde en allmänt jobbig historialektion, ser inte fram emot provet som är nästa fredag kan jag lova. Och nu är det slut på den här skoldagen..vad gör jag ens kvar i skolan? Om jag ska vara ärlig så beror det på ren lathet. Jag orkar helt enkelt inte gå de kanske 75 meter som finns mellan skolan och busshållsplatsen. Men någongång måste jag väl pallra mig härifrån..men måste hitta kraften som krävs först.

Idag måste jag verkligen städa mitt rum, det är äckligt, och då pratar vi inte om några dammråttor under sängen, nejnej, det här är verkligen äckligt! Men jag antar att det är så det blir när det enda jag gör hemma är att röra omkring bland alla kläder och ha en massa smink omkring mig, för att sedan ge mig av därifrån igen. Faktum är att igår var första natten på en vecka som jag sov hemma..skönt men tomt. 

Efter städningen bär det av till teorikursen..den sista av de fem, plågsamt tråkiga lektionerna som jag nu vart på..

Nej när jag ändå är här kan jag ju passa på att plugga lite körkortsteori, ett av alla måste som bara känns så fruktansvärt tråkigt och jobbigt viktiga. 

World's greatest..

Caroline


27

Äntligen helg. Allt känns rätt okej nu, det enda som kunde bli bättre nu vore om jag skulle slippa arbetspaset i morrn, jag jobbar verkligen varenda helg, inte en ledig helg sen jag började i mars. Dags för schemaläggaren att öppna ögonen lite?

Vissa dagar bara springer förbi, medan andra känns som evigheter. Idag var en sån dag som hade löpardojorna på. Fick väl inte allt för mycket gjort på lektionerna då den mesta tiden ägnades åt att planera hösten, allt känns rätt bra nu och jag är nu redo att hälsa hösten välkommen=) Krogen, matlagning på statt och kent konsert i sthlm..det kan bli bra det här.

Dagen startade så bra idag, jag hoppas på att den slutar lika bra också, myys=)

"When you cry I cry,
I cry along with you.
When you smile I smile.
I smile along with you.."

Caroline

30

Okej, jag kan inte röra mig. Attack passet igår på Gympozz har definivtivt gjort sitt, huuh! Men efter 3 månaders soffdejtande är det verkligen på tiden att börja röra på fläsket igen.

Idag har vi studiedag, så skönt. Ska väl snart pallra mig upp för att käka lite frukost, sen bär det av till tunapark för att hämt ut min mobil som äntligen har kommit och efter det ska jag och jessica (som är här by the way) dra en work out på gympozz igen, ååh vad jag älskar att träna!!
Teorikurs ikväll igen, suuck.

Nehe, mycket mer än såhär hade jag nog inte på hjärtat, så lika bra att sluta här.

image72
Tiden går fort när man har roligt...


Caroline


32

När jag slöt upp med Emelie och Josefin i förmiddags kände jag hur otrooligt skönt det var att inte vara bakis. Jag mådde inte illa, hade inte ont i huvudet, hade ingen ånget och hade framför allt inte tappat bort något. Visserligen såg jag förmodligen lite sliten ut, inte så konstigt med tanke på att jag somnade runt halv 4, men eftersom att jag varken kände mig sliten eller tvingades se mig själv så var det inget jag led av. Men en lyckad lördag var det iaf=)

I morrn ska jag offra min långa sovmorgon för att övningsköra. Tiden går ju faktiskt och jag vill verkligen ha körkortet snabbt efter min födelsedag, det skulle undelätta ganska mycket ibland. Sedan har jag två lektioner i skolan och snabbt därefter bär det av till sjukgymnasten för att kolla till ryggen igen. Dessutom ska jag köpa träningskort på Gympozz i morrn, ljuvligt att äntligen få börja träna igen!!

Nu när jag låg här och funderade kom jag plötsligt på att jag är ledig på tisdag, aamen det tackar vi för vaa!

Nej nu måsta jag rycka upp mig och hoppa in i duschen!


If I fall,
will you be there to catch me if I fall?
When I fall ,
Will you be there to catch me when I fall?


Caroline