För jag har tagit..




KÖÖÖRKOOOORT!!!




And I see no bravery..

Fredag kväll och jag sitter hemma med mammsen. Killarna är iväg på Kent..bra de har det då! Skulle egentligen ha blivit ett besök på akropolis idag, men jag har ju gått och blivit sjuk så vi fick nöja oss med mat från måsta..det funkade det med=)

I morrn väntas festande, det börjar hos simone med tjejerna från klassen (dvs sanna,johanna och johanna, får seom Jessica hakar på sen också=)) sedan bär det av vidare..hoppas bara på att jag mår bättre i morrn, annars bär det av till sängen tidigt i morrn..usch. Blir skola oavsett hur jag mår nästa vecka, kan inte missa en dag innan egypten, så det blir bara att bita ihop. Jag lär ju inte dö liksom.

I natt hoppas jag på att få sällskap, får se om micke hittar hit efter att han har festat klart;) Tycker såå mycket om dig hjärtat.

Nej nu ska jag fokusera helt och hållet på min enda fredagsaktivitet, dvs en msn-konversation med sannisen=)

Tack och hej!

Caroline

Don't go..

Alla förtjänar en andra chans, är det inte så man säger?

Personligen är jag lite kluven när det gäller detta. Ena sekunden verkar det inte vettigt alls, medan det andra sekunden verkar självklart. Just nu är en sån sekund då det känns självklart. Jag klarar inte av att ge upp något som har betytt så mycket för mig..det går bara inte. Så kanske är det just en andra chans som är det rätta här? Jag tror nog det. 

Om tre veckor bär det av, jag lämnar Eskilstuna, Sverige, Europa..kanske är just vad vi behöver? Att få komma bort och verkligen känna efter hur vi vill ha det. För jag tycker ju verkligen om dig hjärtat, jag vill bara att allt ska fungera..

För att nu helt byta samtalsämne börjar veckan lida mot sitt slut och jag välkomnar helgen med öppna armar. Jag behöver plugga hemskt mycket, men jag behöver verkligen få festa och göra något kul också..så i morrn blir det utgång, yeey=)  Dessutom jobbar jag bara 4,5 timmar i morrn, något som verkligen är värt att nämnas då jag ALLTID annars jobbar både lördag och söndag. Fuck mcd. Jag hatar det.

Nu ska jag äta lite lunch sen ska jag nog ut och gå en sväng, lite frisk luft är kanske vad jag behöver..

Here we go again..

Caroline