Så kaan det gå om man baadar med klääderna påå..

Oh yes,vi bor med en liten sångfågel här (Emma 4 år).

"Vad är det du vill ha egentligen Emma?"
"Hmm. Jag vill ha en egen måne!"

Vi nådde La France till slut..resan hit var HEMSK. Räcker väl med att säga att vi inte hade några biljetter utan reste på våra bagagelappar..herregud. Mycket trassel var det, och jag och min kära mor har nu besämmt oss för att aldrig mer besöka München..timman där avskräckte oss. Men som sagt, vi nådde Genéve till slut, mot alla odds. (Måste ju nämna att vi befann oss i hela fyra länder på en dag, Sverige,Tyskland,Schweiz och Frankrike..höhö;))

Allt är verkligen jättefint här..berg åt alla håll och hur söta hus som helst. Vi var ute och gick igår..bara uppför, det kändes i benmusklerna alltså och regnet baar öste ner..men riktigt kul att få se hur fint det verkligen är, och den utsikten=)! Nu när det är rätt kallt är det ju snö på bergstopparna med.

Idag startade dagen med vernissage på svenska skolan, Janettes barn går där..rätt annorlunda..kändes som ett stort dagis alltihopa..men inga dumma barn som går där inte..11-åringarna kan betydligt mer engelska än vad jag någonsin kommer att lära mig alltså. När vi kikat klart där begav vi oss in till Genéve, ska man ha råd att handla något där får man ta medsig stoora plånboken alltså! Puh, hur dyrt som helst! Jag lyckades i alla fall hitta en klänning till någorlunda normalt pris=) Efter att ha sett det mesta inne i stan åkte vi till FN, det var rätt mäktigt faktiskt..sedan avslutades utflykten med ett besök på Cern..ett enormt forskningscenter..(Haha och ja, jag tillbringar min semester på forskningscenter).

Nu blev jag och mamma lämnade själva här i huset, Janette skulle iväg och hämta barnen på skolan..får se vad som står på schemat för kvällen. Huset är för övrigt riktigt mysigt med fin utsikt!

Nej nu ska jag leta upp min mor och se vad hon sysselsätter sig med..I morrn ska vi förresten ta oss ända upp i berget här..på egen hand! Men följer vi liften hela vägen upp så borde vi väl inte gå fel..myspys att få se lite snö..för det är ju det man längtar efter så här års?

Måste passa på att gratulera Johanna som tog körkort i måndags med=) Så på torsdag räknar jag med att få cruuisa lite med dig hjärtat;)

Aufwiedersehen!

Caroline

Dead wrong

Äntligen kan jag sätta mig och andas ut! Klockan ringde redan halv 9 ute i roxnäs, där jag spenderade natten. Jag käkade frulle ute på altanten, det var faktiskt mysigt iaf=) Sedan skjutsade mamma in mig till donken, jobbade mellan 10 och 18..lång dag med andra ord. Men det gick väl rätt okej iaf, Johanna jobbade ju också..tur det=) Efter jobbet hämtade mamma mig och vi körde hem till Slagsta för att hämta upp lite kläder och sånt, sen styrdes bilen mot vårt tillfälliga hem i skogstorp. Kvällen har ägnats åt att packa en massa..vi kommer ju iväg i morrn iaf, bokade om till Lufthansa..aaldrig mer sas vaa! Riktigt kul att vi kommer iväg iaf=)

Så klockan 11 i morrn tar jag och mamsen vårt pick och pack och lämnar landet, lite jobbigt med mellanlandning i München, men vafan..sånt man får ta.

Pratade med semlan och jessie idg också..känns verkligen som att det var huur längesen som helst man såg dem..och nu kommer det gå en vecka till innan jag får träffa mina små vänner..men nästa helg så=)

nehee ska väl umgås lite med mamma nu, som förövrigt är som ett himla nervknippe..resfeber kanske? Haha sååklart att hon har.

Byee sweden.

Caroline

Nothing matters if you stay here, hold me tight ..

Okeej..gud vill verkligen straffa mig på MÅNGA sätt. Fan vad jag måste ha syndat..trodde inte att det var SÅ illa. För det första ska jag till Geneve på söndag..men sjäävlklart att SAS ska strejka nu! Hur ofta går de ut i strejk liksom? Neemen ska Caroline ut och resa är det klart de ska vara lite fyndiga och slå till med en "liten" strejk!

Dessutom är jag mer eller mindre hemlös i 5 veckor nu. Tur att jag fick "flytta in" hos Ellinore i skogstorp ett tag, har det helt okej här iaf..dock jobbigt att inte kunna åka hem nån gång bara. Har fått en ny liten vän också,en hårig sådan, Amadeus. Han följer varje steg jag tar,hur söt som helst. Ska väl tillägga att Amadeus är en hund, okej, jag kanske inte är känd för att vara någon hundälskare, men den här hårbollen är faktiskt ett undantag..GRYMT söt.

Som grädde på moset är jag grymt förkyld och fick precis veta att jag jobbar på studenten!

Idag har jag iaf fått träffa resten av familjen..var ju en vecka sen nu..är faktiskt tomt utan dem..

Nu ska jag äta grillat med Ellinore och mamma..premiär för i år=)

Tack och heeej.

Caroline

Nu kan du få mig så lätt

Då var 3 av veckans 5 arbetspass avklarade, över hälften med andra ord, skönt! Folk maxar verkligen skräpmaten den här helgen, inte bra människor! Känns skönt att det bara är fredag idag, tre skolfria dagar kvar, man tackar och bockar=)

Igår efter jobbet blev jag och Johanna upphämtade av Granis den grove, vi begav oss ut till Sundbyholm för att kika på balen. Alla var verkligen grymt fina=) Bara ett år kvar till våra bal! Jag har redan bestämmt lite halvt hur min klänning ska se ut..nu ska jag bara ragga upp en baldejt också, tur att jag har ett år på mig alltså;)
Efter balen åkte vi hem till Johanna och kikade på film och tog det lugnt.

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska ta mig för ikväll..är såå festsugen alltså..men dte visar sig väl.

Gyllene tider spelas för fullt...får kraaftiga sommarkänslor, LJUVLIGT=)

Caroline

Breaking my back just to know your name

Sista dagen innan en långhelg, UNDERBART! Jag älskar sånna här dagar, när man vet att man ska få slippa gå till skolan på ett tag..fast vem gör inte det liksom?

Idag ska jag kila lite tidigare från skolan för att möta upp min far och cykla iväg till Lasses körskola..första körklektionen, jag vill inte! usch jag är toknervös. Om vi överlever de 40 minuterna ska jag sedan cykla hem för att äta och ladda upp inför ett corepass..det var såå längesen och jag är huur laddad som helst! Hoppas att Semlan hakar på också..vill ju inte gå själv=)

I morrn är jag helledig, skulle ha jobbat men bytte bort det arbetspasset, skönt! så i morrn ska jag sova ut ordentligt..sen ska jag umgås med jessica, får se om de andra hakar på också, förhoppningsvis=) Var så längesen nu! Senare bär det av till Sundbyholm, då hakar även Johanna med=). Man får ju inte missa balen...kanske kan få sig lite inspiration till nästa år;) Haha. Sen blir det filmkväll med en massa gott och onyttigt hos Johanna, fiint de=)

Nej nu ska jag sätta igång med mina kärleksdikter, haha panik. Jag börjar tröttna på det här kärlekstemat på svenskan..jag känner mig inte direkt kärleksfull just för tillfället alltså.

Tack och hej!

caroline

Hugger i sten

Så var denna måndag nästan avklarad. Jag var fruuktansvärt trött hela dagen i skolan och allt för många gånger somnade jag till lite halvt..jobbigt, jaa. 18 skoldagar kvar..det är ingenting! Ändå känns det som att det kommer hinna bli en maxat stressig period till innan lovet, prov och inlämningar, men det gäller väl bara att ta fram den sista orken som faktiskt finns nånstans inom mig, gäller bara att hitta den.  Nu sitter jag här lite halvsvettig och är preciis hemkommen från friskis..träningen är ju verkligen så kul bara man lyckas pallra sig dit=)

Helgen dååråå.. fredagen blev mycket lugn med godis och filmtittande tillsammans med mamsen och papsen..haha vi har blivit värsta trion på helgerna när de andra ungdomarna (jocke och nicke) är ute och roar sig, sånt där trams har man ju växt ifrån!?  Haha needå. I lördags vankades det jobb och sedan cyklade jag hemåt och började göra mig i ordning direkt. Gav mig sedan ut på en lång bussfärd ut till Hällby och hem till Sanna. Efter att ha ätit både smörgåstårta och vanlig, gräddig tårta, skjutsade hennes mor ut oss till Kvicksund. Där bjöds det på party, glass, wienerbröd mm. Så trevligt så, ännu trevligare blev det när min trogne följeslagare Johanna dök upp också=) Vid tre tiden var jag hemma och somnade som en stock efter att ha ätit en massa mackor med ost på, som vanligt. Söndagen tillbringade jag i sängen framför tv:n, de maxar alla bra repriser på söndagar, ljuvligt!

Nu ska jag ta mig ett bad, måste passa på innan de tar bort mitt älskade badkar..en vecka kvar..baah.

Måste ju bara tillägga att mitt msn är cp också..jag kan skriva till andra, men ingen kan skriva till mig..eller så säger folk bara så för att slippa prata med mig? Haha oh no..

And with our smiles we outshine the sun..

Caroline


Önskar att någon..

Igår skrev jag ett riktigt långt inlägg med bilder och allt..sen när jag skulle publicera det hände något skumt, texten blev enorm, då menar jag verkligen ENORM. Mitt humör som då redan var låångt nere på botten lyckades sjunka ännu lägre, trodde inte att det var möjligt, men johodå. MaB Nationella igår var ett stort jävla skämt. Tiden som var avsatt för provet var 4 timmar. Efter en timma var Fröken Caroline klar och hade gjort allt hon kunde (vilket inte var speciellt mycket) och traskade ut ur aulan nästan först av alla. Great.

Just nu är jag äckligt nervös. Engelska nationella nu..muntligt. Bara tanken på hur dåligt det gick förra året gör mig illamående. Jag vill bara ha alla de här nationella över nu, att de ska vara så sanslöst svåra! Eller är det bara jag som är riktigt trög!? Ska ju iaf få göra provet med Johanna, känns lite bättre.

Idag blir det träning, sen ska jag få god köttfärspaj hemma..sen händer vad?

Jobbar bara 4,5 timmar i helgen, första helgen på 9 jävla veckor som jag inte jobbar lör-sön. Jag är så värd den här lediga söndagen!

Nehepp..nu är det bara en kvart kvar...

"Låt mig behålla det här,
Det kan väl jag vara värd?
Kom och slå sönder min värld,
Det är allt jag begär.."


Caroline

I said I'd die for you, or was it in my head?

Rätt okej dag idag iaf. Dagen startade med idrott där vi skulle springa spåret på tid, jag speedade på ordentligt och blev riktigt nöjd efteråt;) Sedan väntade matte, lunch och tyska. Sen var vi ju då framme vid den ökände retoriken, alltid lika jobbigt att gå dit. Idag hade vi det sista stora talet, festtalet..som jag har sagt skulle jag hålla tal för lilla Emelie, studenttal..Men allt gick fint och Emelie hade även skrivit ett riktigt fint tal till mig, var nästan så att jag inte kunde hålla tårarna borta, haha=) För övrigt var jag och Emelie jobbigt flummiga och övertrötta, ett varsitt skott i nacken var väl det enda vi skulle ha under den lektionen. Sen att vi var fruktansvärt snälla och offrade oss att äta upp fikat när alla andra kräsna männiksor inte åt ett dugg, är ju en helt annan femma. Vi kan vara duktiga och snälla vi med, höhö;)

Idag tog jag tag i träningen också, medelpass på frille och sverre, det var riktigt kul och jag är faktiskt upplagd för en massa träning nu innan beachen! Vill ju inte misstas för en strandad val på Mallis liksom;) Efter träningen traskade jag iväg till Johanna, hon stod för fika idag, nybakade muffins ute i solen, myspys=)  Kan inte fatta att vi snart åker..ser så himla mycket fram emot det!! Vi, eller okej, JAG, har ju också utsett sommarens stora projekt, Johanna ska få äran att lära mig åka vattenskidor, haha mycket arbete kommer krävas, men jag SKA lyckas, haha!
Vid halv åtta tiden kom min kära far och hämtade upp mig, det var dags för övningskörning. Körde motorväg för första gången, hur kul som helst! Som jag och Emelie skulle ha sagt för något år sedan: Jag crusaaaade! Haha.


Nu måste jag ta tag i mitt historiapluggande, det ska ju faktiskt vara klart i morrn och jag har inte ens börjat. Duktigt av mig!


Fest på lördag! Kul att festa med människor man aldrig annars träffar på helgerna, om man bortser från johannisen då=)


Caroline


....


Nu måste jag ta tag i det här alltså..det håller inte längre.

It was only a kiss

Måndag IGEN, undra hur många gånger jag har skrivit just de två orden i min blogg nu..vad kan det vara? Varje måndag sen i december typ? Haha illa. Helgen passerade med en väldans hastighet alltså. Dagarna på jobbet var faktiskt lättare och mer okej än vad de brukar vara, skönt! Måste ju nämna att jag gav mig ut på den där springrundan i lördags också, kors i taket!

I morgon ska studentalet hållas, vilket innebär att jag måste skriva det idag..i morrn ska också min hälsodagbok in, har inte skrivit en rad i den än..jättebraa Caroline.

Den här veckan måste jag dra igång med träningen igen, observera MÅSTE. Har fått ett gratis träningsvecka på forever, så det är väl där jag lär hålla till i veckan (kan ju alltid få tro att jag kommer göra det iaf)

Slutar redan halv 2 idag, mycket skönt=)!

Om 20 dagar åker jag! Ljuuvligt.

Geografi nu, snart slut på den kursen, vilket jag tackar de högre makterna för.

It started out with a kiss
How did it end up like this?


Caroline

My heart has started to separate

Åå vad jag älskar helger! Helt sanslöst skönt. Sitter här och är helt slut i mina ben/fötter..jobbade först ett koritspass på donken, sedan trampade jag hemåt och tog en riktig långprommis med mamsen, rättare sagt sveaplan och tillbaka..så skönt så=)

Och nu sitter jag som sagt här. Övervägerom jag ska snöra på mig löpardojorna och ta en sväng..men orkar jag? Det är frågan alltså. Annars blir det nog bara lugnt ikväll, film och godis skulle jag tippa på=)

Det ryktas om att det ska bli riktigt fint väder i morrn, eftersom att jag inte börjar jobba förrän 15.30 så klagar jag inte! Funderar på att haka med den övriga familjen till landet..skulle behöva få lite sol på mig..börjar lika ett spöke igen..haha, illa alltså.

Får inte glömma talet jag ska skriva till på tisdag heller..studental till Semlan är det som gäller..haha bra att vara ute i tid..är ju bara ett år kvar liksom.

"I never knew that everything
Was falling through,
That everyone I knew
Was waiting on a queue,
To turn and run,
When all I needed was the truth.."



Peace out!

Caroline

Mr Brightside

Helg IGEN! Tiden går så fort, skulle inte göra mig ett dugg om den kunde spurta på ännu lite mer fram till sommarlovet..eller nej, fram till den 27e menar jag såklart.

Sitter just nu och försöker tina upp efter en timma i aulan(det är typ minusgrader därinne), engelska B nationella, uppsatsskrivning..heemskt. Skönt att ha det gjort iaf. När jag ändå sitter här och pratar om skolan så måste jag ju nämna att jag fick mvg på både tyskaprovet och muntliga psykologiprovet som jag gjorde förra veckan, helt otippat faktiskt..tänka sig att jag är så smart, det kan man inte tro, hö-hö=)

Efter skolan idag ska jag skriva in mig på Lasses, hur många gånger har jag sagt det nu? haha. Men idag MÅSTE det bli av. Sedan ska jag maxa gymmet på frille och sverre också..läskigt längesen jag var där! Men nu ska fläsket booort! Ikväll ska jag som alltid på fredgar äta någon god mat (tacos eller pizza;)) med min familj, sen blir det nog till att bara ta det lugnt och kika film, kanske ta en prommis med min mor också..får se om hon vill=) Både lördag och söndag väntar jobb, typ sjunde helgen i rad? Hujedamej.

Jag har räknat ut att det är 24 skoldagar kvar, varav 4 av dem jag befinner mig på annat landsnummer..20 dagar är INGENTING! Jag njuuter!

Nej nu är det bara en halvtimma kvar till mitt favoritaställe på skolan öppnar (matsalen för de som inte lyckades lista ut det) ..ska man kanske ställa sig och köa redan nu? Haha neee..

Smile like you mean it

Caroline

Down in the past

Då var man tillbaka i skolan igen efter en riktig långhelg. Fre-mån spenderades på både donken och assa, ingen höjdare direkt kanske, men pengar inför resandet behövs. I måndags innan jobbet åkte jag in tidigt till stan för att hinna både sola och inhandla lite nya kläder, faktum är att jag innan det inte hade vart på stan sen innan påsklovet, skrämmande men sant. Jag praktiskt taget sprang runt i affärerna, hittade två klänningar så jag blev nöjd. Sedan var det bara att trampa iväg snabbt som satan till donken.

Efter jobbet cyklade jag hemåt och snabbt efter min hemkost anlände även Sofie. Vi började partyfixa oss, även då kvällen endast var ett STORT frågetecken. Till slut dök endel förslag upp och vi satte oss på bussen mot torshälla där vi trodde att mälarbadsgrabbarna befann sig, vilket skulle visa sig vara helt fel, festen ägde nämligen rum i odlarens djupaste skogar. Tur var väl att min kära far var villig att skjutsa ut oss dit. Även i skogen var vi helt vilse och allt slutade med att micke och midas fick komma och hämta två vilsna tjejer i bushen. Hur konstigt det än låter så var väl ditresan det som frambringade mest skratt under den kvällen..vilse i skogen med sofie!? Haha oh my. Väl därute väntade även Emelie och Jessica, senare kom Johanna med pommes i håret;)
I odlaren var det helt okej, trevligt folk men dock varken vatten eller toalett, haha skogen kom väl till användning. Efter ett par timmar tog vi vårt pick och pack och gav oss vidare mot Peter Ström. När klockan började närma sig två kom pappsen och hämtade mig och sofie, väl hemma väntade mackor med massa smält ost på, sen slocknade vi fort.

I går var jag hur pigg som helst och gav mig ut till tuna park för att luncha med johanna, så mysigt=) Resten av dagen spenderades där ute, vi hann klämma både en fika på wayne's och en hel del pizza som anton kom och köpte. På kvällen tog vi en prommis och placerade oss sedan framför tv:n=)

Nu ska jag alldeles strax ha matte...har varken matteboken eller miniräknaren här..braaa Caroline,bra.!

Sista minuten v 32..ljuvligt, sanna och jag lååångt borta, i ett billigt, varmt land med en massa glada partymänniskor..LJUVLIIGT!

Caroline