I got love for you

Nu var det faktiskt ett litet tag sen jag skrev och en helt händelelös vecka har det ju faktiskt inte vart. Kan ju inte påstå att veckan fick en mjukstart..kom till jobbet vid halv fem i tron om att jag skulle jobba ett 5 timmars pass..det hela slutade med att jag slutade 01.00. Efter jobbet åkte jag hem till Micke och sov. På tisdagen var jag så duktig att jag gick upp tidigt och tog en promenad hem för att 3 timmar senare befinna mig på Eskilstuna Halkbana..oh my..det sladdades ordentligt vaa..skönt att ha det gjort iaf=)

I onsdags hade jag utvecklingsamtal, det första på vääldigt många år då jag haft möjligheten att dissa föräldrarna och gå själv. Självklart utnyttjade jag läget och lämnade mamma hemma. Det gick väl sådär...man är väl inte på topp just nu alltså.

Och till det bästa: idag bokade vi en resa till Egypten..så den 29/11 bär det av..det kommer bli såå mysigt, är så glad att få åka med dig hjärtat:)

Nej nu ska jag ta plats i soffan..ska titta på Miffo som börjar om 5 minuter..sen är det läggdags, ska upp och jobba på ASSA i morrn...kan ju dessutom nämna att jag jobbar lör,sön,mån,tis,ons,fre,sön nu på lovet..yeeey.

It don't make any difference to me,
What the world thinks about us baby,
Cause in my heart I will always believe
That we were meant for each other.



Over and out!

Caroline

Fix you

Då har redan halva skolveckan passerat. Ju fortare det går, desto bättre. Jag kan väl inte påstå att allt är på topp just nu. En av de stora (dock inte den största) anledningen till att läget är lite sådär är skolan. Det går verkligen inge bra nu och jag har noll motivation till att försöka. Jag orkar helt enkelt inte bry mig, men ändå får jag sån förfärlig ångest när jag vaknar på morgonen och påminner mig själv att jag inte gjrot läxan som skulle vara gjord eller har tränat på provet som väntar. Jag har utvecklingssamtal nästa onsdag och den här gången är det nog faktiskt bäst att mamma strannar hemma så att jag får gå själv och höra det negativa.

Nu har vi filosofi och alla andra sitter inne i klassrummet och tittar på Matrix, men jag var inte här i måndags så jag missade halvga filmen. Får ta och hyra den sen istället.  

Nu när jag tänker efter har jag faktiskt glömt att nämna att Jessica har tagit körkort, Grattis gumman=)!

Efter skolan ska jag hem och ta ahnd om min sjuka mamma, då blir det film och glass=)


Nej när jag ändå sitter här kanske jag ska ta och kolla lite på min religionsuppsats, eller snarare på det som till slut ska bli en uppsats.

Caroline
 


Give me something to believe in

ÅNGESTEN är inte nådig...



M

Caroline

FÖR IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG...

 ...nej det är Sannas födelsedag=)

GRATTIS GUMMAN!!

I morrn ska det röjas..ooh jah, vi ska göra eskilstuna osäkert!


Och du, var inte sur nu;)


<3



Caroline


Baby if we're gonna do it, come on do it right..

Då var det slut på nedräkningen. Det är också slut på att vara omyndig. Det har hänt riktigt mycket sen jag skrev sist, skönt att kunna säga så för en gångs skull.

I torsdags vaknade jag av min familjs vackra stämmor när de kom in och grattade mig. Fick en massa fina grejer=) Käkade en massa kanelbullar hela dagen och öppnade en massa paket. Dagen avslutades på bästa sätt då alla mina älskade blondiner kom och åt tårta, tycker om er va=)

I fredags satte jag 54 rätt på teoriprovet för körkortet, vilket också innebär att jag blev godkänd. Pulsen var läskigt nära maxpuls alltås, längesen jag var så nervös, vilket också kan vara en förklarande anledning till att jag ser ut som om jag blivit mordhotad på bilden för körkortet också, haha!

I lördags vaknade jag upp hos min bästaste och tog det lugnt ett bra tag. Sen bar de av hemåt för att där sätta igång med matlagnig och laddning inför kvällen, Tjejerna kom och sen var de igång, förfest och sen lotus...kvällen blev huur lyckad som helt och längesen jag hade så fruktansvärt kul=)

På söndagen ringde klockan redan vid 9, en halvtimma senare bar det av till Blue Lotus där jag gjorde min första och sista tatuering, herre min skapare, det kändes! Handsvetten var inte nådig alltså.

Gårdagen kunde inte ha blivit bättre heller, tycker så mycket om dig hjärtat =)


Det går bra nu..

<3

Caroline

2

Det har knappt gått två dagar och jag saknar dig redan...

Bussresan hem till slagsta från skolan tar mellan 20 och 30 minuter. På den tiden hinner man tänka otroligt mycket. Idag slog mig tanken hur man verkligen dömer vissa personer helt utefter hur de ser ut, pratar osv. Jag tänka även på hur larvigt irriterad man kan bli på vissa smågrejer, att man ens orkar lägga ner tid på sånna saker. Till exempel förstår jag inte varför jag ständigt ska irritera mig på den där tjejen med den extrem stora cellon som alltid står vid min busshållstplats. Är jag orolig över att jag inte ska få plats på bussen för att hon har en cello med sig? Eller irriterar jag mig på bilden av att Cellon är större än henne (ja, hon är väldigt kort)? Nej jag måste lägga ner med de här grejerna. Hur moget är det egentligen på en skala? Förmodligen finns det nog personer som stör sig på mig också, men bara för det behöver ju inte jag vara lika omogen, så nu är det slut på det här.  (Caroline snart 18 år har tänkt till på riktigt.)

Idag är det teoriplugg, träning och föhoppningsvis solning som gäller. Egenltigen vill jag bara att dagen ska vara över så att jag får krypa ner i sängen, det är ju ändå där jag trivs bäst.


Tycker om dig!

Caroline