2007/2008

Kanske börjar bli dags att blogg igen, var ju inte igår menar jag. Så mycket har hänt sen sist jag skrev. Egypten var underbart skönt med mitt älskade hjärta, är så glad att vi åkte. Dessvärre var det inte lika skönt att komma hem och mötas av de värsta nyheterna man kan tänka sig. Jag vill inte förstå det. Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta vännen. 5/12- 2007.

2007 blev ett betydligt bättre år än 2006. Men jag har trots det en känsla av att 2008 kommer bli ännu bättre. I söndags var det ju faktiskt bara 5 månader kvar till studenten. Bara det får mig att dra på mungiporna. Och nyårslöftet låter som vanligt, som det har låtit de senaste 5 åren. Det vill säga: mer träning och mindre godis. Än så länge går det faktiskt fint. Faktum är att jag och Johanna har vart riktgit athletiska den här veckan. Vi har kört både på gymmet och spinning, alltid lika skönt efteråt. Ännu en sak som kommer få mitt 2008 att bli bättre än 2007 är att jag nu har slutat på McD, aldrig mer ångest för att behöva hoppa på cykeln till västerleden.

Nu har jag två lektioner kvar, religion och idrott. Efter idrotten ska jag ta mig till gymmet för att köra lite innan helgen. Senare ikväll ska jag till Micke och laga mat, kolla på film och mysa:) Resten av helgen blir bara lugn. Känner inget som helst sug att gå ut på krogen och göra av med en massa pengar, nej då stannar jag hellre hemma.

Nej nu börjar det bli dags att kila iväg till klassrummet.

Caroline

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback